23χρονο μοντέλο από την Ιταλία επί 56 ημέρες θετικό στον κορωνοϊό

Metrosport Team25 Απριλίου 2020

Η εξάπλωση του κορωνοϊού δεν κάνει διακρίσεις ανάλογα με την ηλικία ή με την εξωτερική εμφάνιση και κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του 23χρονου μοντέλου.

Οσο πρωτοφανές και αν ακούγεται η Bianca Dobroiu παραμένει επί 56 συναπτές ημέρες θετική στον κορωνοϊό προκαλώντας ερωτήματα στους θεράποντες ιατρούς της.

View this post on Instagram

Riportatemi lì!

A post shared by Bianca Dobroiu (@dobroiubianca) on

Η 23χρονη καλλονή αποτελεί ένα από τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού στην περιοχή  της Μπολόνια και αφότου νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο «Sant' Orsola» στις 28 Φεβρουαρίου με πυρετό 40.7, μέχρι και τώρα παραμένει θετική στον ιό που συνεχίζει την επέλαση του στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

Η εφημερίδα «Sun» έριξε φως στη συγκεκριμένη  υπόθεση τονίζοντας πως οι γιατροί της χορήγησαν το εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 6 Μαρτίου και της υπέδειξαν να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι της, όπως και έκανε. Η ίδια υποβλήθηκε σε διαδοχικά τεστ, πιο συγκεκριμένα 5 στον αριθμό, εκ των οποίων τα 4 ήταν θετικά ενώ το πέμπτο χαρακτηρίστηκε ώς «ασαφές».

Ο γιατρός που την είχε υπό την επίβλεψη του στο νοσοκομείου Luciano Attard δήλωσε αναφορικά με το συμβάν: «Κανένας άλλος στην Ιταλία δεν έχει βρεθεί θετικός στον ιό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Γενικά, μπορεί κάποιος να είναι θετικός στον ιό όχι όμως πάνω από τέσσερις εβδομάδες».

Οπως αναφέρουν ΜΜΕ της πατρίδας της η ίδια δεν έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν ανησυχεί για την παράταση του ιού. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.