23 χρόνια με Μetrosport! Ενα πελώριο «ευχαριστώ»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2023

Από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε η Metrosport, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2000, έως και σήμερα, πορεύεται με τις αποφάσεις του εκδότη της, του Παύλου του Ανδρώνη και στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές του οικονομικές δυνάμεις και στην αγάπη των αναγνωστών της. Εγινε 23 χρόνων, μπαίνει στα 24 και ακόμη αντέχει, χάρη σ’ αυτά τα δύο κυρίαρχα στοιχεία. Χωρίς καμία… έξωθεν ή άνωθεν βοήθεια. Πιστέψτε το: Αυτό αποτελεί πανελλαδική πρωτοτυπία...

 Ο όμιλος Metromedia, στον οποίο ανήκουν, εκτός από τη Metrosport, το Metropolis 95.5, η ιστοσελίδα metrosport.gr, η ιστοσελίδα mynews.gr και τέσσερις μουσικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, έμεινε, εδώ και αρκετά χρόνια, ο μοναδικός μιντιακός οργανισμός στη Θεσσαλονίκη. Ενας δημοσιογραφικός όμιλος που στέκεται όρθιος, κόντρα στη βαθιά οικονομική κρίση, προσφέροντας ενημέρωση και ψυχαγωγία στους Βορειοελλαδίτες πολίτες, αλλά και πολλές αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας για παλιούς και νέους δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους. 

 Ως προς τον έντυπο Τύπο, είναι ανατριχιαστικό να το σκέφτεται κανείς, αλλά είναι και η πικρή αλήθεια. Χωρίς τον όμιλο Metromedia, δεν θα υπήρχε καθημερινή εφημερίδα στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας! Αυτό και μόνο γεμίζει με υπερηφάνεια όλους όσοι παλεύουν καθημερινά για να ζει η Metrosport. Αποτελεί επίτευγμα το γεγονός ότι στα 23α γενέθλιά της μένει ακόμη όρθια, σε πείσμα των καιρών και των αρνητικών καταστάσεων σε παγκόσμια κλίμακα. 

 Χάρη στο επιχειρηματικό σθένος του Παύλου Ανδρώνη, χάρη στις προσπάθειες των εργαζόμενων, χάρη και στη στήριξη από τον κόσμο, η εφημερίδα εξακολουθεί να συντροφεύει τον Βορειοελλαδίτη αναγνώστη, με τον αδιαπραγμάτευτο σεβασμό στην αλήθεια και το θάρρος της άποψης για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και ευρύτερα την ελληνική κοινωνία. Ιδιοκτησία, διοίκηση και εργαζόμενοι θα μείνουν πιστοί στο καθήκον τους. Θα συνεχίσουν την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα τους έχει καλά. Αλλά σήμερα, σβήνοντας 23 κεράκια, αισθάνονται πάλι την ανάγκη να απευθύνουν ένα πελώριο “ευχαριστώ” σε όλους εσάς, τους αναγνώστες. Γιατί, τελικά, όλοι μαζί προχωράμε. Ως ομάδα. Ως οικογένεια.

«Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.