21 χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ θρηνεί τα αετόπουλα του

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2020

Πέρασαν 21 χρόνια, από την αποφάδρα εκείνη ημέρα, κατά την οποία, έξι οπαδοί του Δικεφάλου έφυγαν από κοντά μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τιμήσει την μνήμη των έξι οπαδών, σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μνημόσυνο στα Τέμπη, στο μνημείο που έχει τοποθετηθεί για τους έξι οπαδούς. 

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, ο χρόνος στην οικογένεια του Δικεφάλου παγώνει. Στο μυαλό των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν γκολ, χαμένες ευκαιρίες, θρίαμβοι, ματς που έρχονται, προσδοκία για τίτλους. Τίποτα. Μόνο θλίψη για τα αδέρφια που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νέα από τη ζωή. 

Είναι η μέρα που ένα δάκρυ κυλά και μόνο στη θύμηση, του τι είχε συμβεί εκείνο το ξημέρωμα της 4ης Οκτωβρίου του 1999. Είναι η μέρα που έφυγαν από τη ζωή ο Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης (25), η Χριστίνα Τζιόβα (18), ο Αναστάσιος Θέμελης (22), ο Γεώργιος Γκανάτσιος (22), ο Κυριάκος Λαζαρίδης (17), καθώς και ο Αστέριος Αγκζιώτης (68), ο οδηγός του μικρού φορτηγού το οποίο συγκρούστηκε με το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.