20 Χρόνια Metrosport

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Σαν σήμερα, πριν από 20 χρόνια, γεννήθηκε η Metrosport. Η κορυφαία αθλητική εφημερίδα και η μοναδική καθημερινή της Β. Ελλάδας. Η εφημερίδα η οποία είναι σταθερά πρώτη σε αναγνωσιμότητα σ’ όλη την Β. Ελλάδα γιατί σέβεται τους αναγνώστες της, μάχεται για την αλήθεια και παραμένει σταθερά ανεξάρτητα. Αυτόφωτη οικονομικά, παρά την οικονομική κρίση και το πλήγμα του αθλητισμού από τον COVID-19

Ολοι όσοι εμπνέονται από το όραμα μίας έκδοσης η οποία θα τιμά τους αναγνώστες της, από τον εκδότη, Παύλο Ανδρώνη, τους δημοσιογράφους, τα στελέχη του εμπορικού τμήματος και το διοικητικό προσωπικό, προσπαθούν κάθε μέρα να μη «προδώσουν» την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εφημερίδα, οι αναγνώστες της Μetrosport. H εμπιστοσύνη σας μοιάζει για όλους εμάς ως ένα συμβόλαιο τιμής, του οποίου τους όρους προσπαθούμε να σεβαστούμε καθημερινά.

Η Metrosport, η μοναδική καθημερινή «φωνή» των ομάδων της Β. Ελλάδας, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν στον χώρο του Τύπου ήταν, είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητη, με τη δική σας βοήθεια. Δίνει καθημερινές μάχες για την έγκυρη πληροφόρηση των αναγνωστών της, όχι μόνο για θέματα αθλητικά, αλλά και για θέματα με πολιτική χροιά, όπως το «ξεπούλημα» του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα νιώθουμε την ανάγκη να σας απευθύνουμε ένα ακόμη μεγάλο «ευχαριστώ» και να σας δώσουμε µια ακόμη υπόσχεση ότι αυτή η εφημερίδα δεν θα προδώσει ποτέ τις αρχές της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.