18ο Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Ιατρουδέλλης και Παπαναστασίου νικητές στα 10χλμ

Παναγιώτα Χαλκιά21 Απριλίου 2024

Γιώργος Ιατρουδέλλης και Μαρία Παπαναστασίου ήταν οι νικητές των 10χλμ στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Ο νεαρός αθλητής έκοψε πρώτος το νήμα σε 32.14 ενώ τον ακολούθησαν οι Γιώργος Μανουσίδης με 32.27 και ο Αλέξανδρος Τσουμάκας με 32.36. Από την άλλη, στις γυναίκες η Μαρία Παπαναστασίου από την Κύπρο ήταν νικήτρια, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού σε 36.35.

Ο Ιατρουδέλλης μετά το τέλος της κούρσας του υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «Ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας και οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές. Πάντα είναι μια καλή εμπειρία η Θεσσαλονίκη. Η διαδρομή είναι καλή για καλές επιδόσεις, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Να μη φοβηθεί κάνεις και να δοκιμασει».

Από την άλλη, η «πρώτη» των γυναικών μετά τον τερματισμό της τόνισε ότι: «Ήταν ένας ωραίος αγώνας και μια πολύ καλή διαδρομή. Θα επιδιώξω να κάνω και ένα ρεκόρ. Επόμενος στόχος μου είναι οι Παγκύπριοι αγωνες». Δεύτερη στην ίδια κούρσα αναδείχθηκε η Αγγελική Σοφοκλέους με 39.31 και τρίτη η Ντίνα Μαργαρίτα με 39.47.




«Μαθήματα» δύναμης από την τυφλή δρομέα, Μπέκι Τσαλιφόσκα 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή του τερματισμού της τυφλής δρομέα, Μπέκι Τσαλιφόσκα από τα Σκόπια, η οποία έτρεξε με συνοδεία στον Δρόμο 10.000μ, στέλνοντας το δικό της μήνυμα δύναμης και ζωής, αποδεικνύοντας φυσικά πως ο καθένας μπορεί να πετύχει τους στόχους αν έχει θέληση και τόλμη να υπερβεί κάθε «εμπόδιο». 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.