Ligue 1-16η αγωνιστική: Ο κάτοχος της χρυσής μπάλας στο Παρίσι, τα «φώτα» στην Ρεν

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2021

Στο πλαίσιο της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής ημέρας στο Γαλλικό Πρωτάθλημα, θα διεξαχθούν 10 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις την Τετάρτη (1/12).

Στις 8:00, θα λάβει χώρα το Ανζέρ - Μονακό, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις δύο βαθμούς διαφορά. Η Μετς θα υποδεχτεί την Μονπελιέ, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη μονομαχία, ενώ η Μπρεστ θα φιλοξενήσει την Σεν - Ετιέν. Την ίδια ώρα, το 8ο στην βαθμολογία Στρασβούργο θα κοντραριστεί με την εμφανώς βελτιωμένη Μπορντό, ενώ η Τρουά θα φιλοξενήσει την Λοριάν, σε μια αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι άλλες πέντε (5) αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 10:00, με τον κάτοχο της χρυσής μπάλας, Λιονέλ Μέσι, να επιστρέφει στο Παρίσι για να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή κόντρα στην Νις. Οι Παριζιάνοι έχουν αγκαλιάσει τον τίτλο, καθώς βρίσκονται 12 βαθμούς από την δεύτερη Ρεν, η οποία έχει δύσκολη αποστολή, αφού την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει την Λιλ. 

Δύσκολη δοκιμασία είναι και αυτή της Μαρσέιγ, καθώς θα ταξιδέψει στην Ναντ αλλά και της Λυών, η οποία θα φιλοξενήσει την υπολογίσιμη Ρεμς. Σε μια αναμέτρηση από τα παλιά, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί πολλές φορές σε μικρότερες κατηγορίες, η Κλερμόν θα υποδεχτεί την Λανς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.