Premier League: Δεσπόζει το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ στην 14η αγωνιστική

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2021

Στην εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Premier League που θα διεξαχθεί στις 30/11, 1/12 και 2/12 δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον, ενώ σε δύσκολες αποστολές θα δοκιμαστούν Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ.

Η Τρίτη είναι κάπως λιτή για το Αγγλικό Πρωτάθλημα, καθώς θα λάβουν χώρα δύο αναμετρήσεις. Στις 9:30, η προτελευταία Νιουκάστλ θα υποδεχτεί την νεοφώτιστη και τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Νόριτς. Επίσης, στις 10:15, η Λίντς του Μάριο Μπίελσα θα φιλοξενήσει την ελαφρώς πεσμένη Κρίσταλ Πάλας.

Το «κυρίως πιάτο» θα...σερβιριστεί την Τετάρτη (1/12) με έξι (6) κρίσιμες αναμετρήσεις. Η αυλαία ανοίγει στις 9:30, με την Γουέστ Χαμ του Ντάβιντ Μόγιες να υποδέχεται την 9η με 18 βαθμούς, Μπράϊτον. Επίσης, οι Γούλβς θα αναμετρηθεί κόντρα στην σκληροτράχηλη Μπέρνλι και η Γουότφορντ θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της Premier League, Τσέλσι. Οι αλεπούδες του Λέστερ έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς θα αγωνιστούν κόντρα στην αήττητη εδώ και τρία (3) παιχνίδια, Σαουθάμπτον.

Στις 10:15 της ίδιας μέρα, ο Τζάκ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι, η ακριβότερη μεταγραφή της Ευρώπης, θα γυρίσει...σπίτι του, καθώς οι «Πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Άστον Βίλα. Από την άλλη πλευρά του Νησιού και συγκεκριμένα στο Μερσεϊσαίντ, η Έβερτον και η Λίβερπουλ θα κοντραριστούν σε ένα τοπικό ντέρμπι.

Την Πέμπτη υπάρχει πάλι «δυνατό» παιχνίδι σε αυτή τη εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League, με την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ να φιλοξενεί την φορμαρισμένη Άρσεναλ. Την δικιά της μάχης για τους εύκολους τρεις (3) βαθμούς θα δώσει η Τοτέναμ, καθώς θα υποδεχτεί την νεοφώτιστη αλλά παρόλα αυτά υπολογίσιμη, Μπρέντφορντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.