ΠΑΟΚ: 11 γκολ και έξι ασίστ και συνεχίζει ο Κωνσταντέλιας

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2024

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης - Κώστας Πετρωτός

To παιδί – θαύμα του ΠΑΟΚ, ο νεαρός που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελεί το ίνδαλμα χιλιάδων νέων, επιβεβαιώνει με τις επιδόσεις του, πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι του Δικεφάλου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, παρά το νεαρό της ηλικίας του (στις 5 Μαρτίου θα συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του) αποτελεί πόλο έλξης. Έχει βάλει δύσκολα και στον προπονητή του ΠΑΟΚ, που είναι συντηρητικός από την φύση του. Από την στιγμή που βλέπει όμως, όλα όσα προσφέρει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα, θα ήταν αυτοκαταστροφικός εάν δεν τον έβαζε να αγωνιστεί.

Ο Κωνσταντέλιας παίζει συνεχόμενα. Και αποδίδει. Προσέξτε. Από την έναρξη της φετινής σεζόν έως και σήμερα σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κωνσταντέλιας έχει πετύχει 11 γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ. Σε σύνολο 40 αγώνων. Την αντίστοιχη περσινή σεζόν, είχε πετύχει τρία γκολ και είχε μοιράσει έξι ασίστ, σε σύνολο 37 αγώνων.

Και φέτος συνεχίζει. Στο Πρωτάθλημα απομένουν 12 αγώνες με τα πλέι οφ. Στην Ευρώπη ο Δικέφαλος θα δώσει σίγουρα ακόμη δύο ματς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και εφόσον προκριθεί θα έχει άλλα δύο τουλάχιστον.

Ο Κωνσταντέλιας στο διάστημα που ακολουθεί, μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις του. Ήδη είναι τρίτος σκόρερ του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, πίσω από τον Αντρίγια (έχει 15) και τον Ντεσπόντοφ (με 12).

Συνεχίζει απτόητος. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι συμμετοχικός. Επιπλέον: Προχθές στο Αγρίνιο, είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ πέτυχε γκολ που δεν μέτρησε από τον VAR σε μία άκρως οριακή φάση. Σε αυτές τις φάσεις που μονίμως τα γκολ του ΠΑΟΚ δεν μετράνε από τους διαιτητές VAR.

Το πλέον σημαντικό είναι πως απολαμβάνει το παιχνίδι. Και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά μέσα στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.