Άλμα τίτλου με Χούλκ
Σπουδαία νίκη για την Ζενίτ που επικράτησε με 2-1 με δύο γκολ του Χουλκ, στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ξέφυγε στους 8 βαθμούς.
Οι ποδοσφαιριστές του Βίλας Μπόας ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με το γκολ να αργεί αλλά να έρχεται από τον Βραζιλιάνο επιθετικό στο 62’, όταν ο Σατόφ πάσαρε στον Χουλκ και ο τελευταίος με ένα εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ. Το 2ο γκολ για την Ζενίτ ήρθε 11 λεπτά αργότερα, πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Ακινφέεβ σε σουτ του Ντάνι και σκόραρε για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Μόσχας ήταν να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 81ο λεπτό, όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Αλεξέι Μπερεζούτσκι, ο 18χρονος Στράντμπερνγκ κατέβασε και πλάσαρε εξαιρετικά για να γράψει το τελικό 2-1.