Οι Ακρίτες Συκεών πέτυχαν την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική, έχοντας την ευκαιρία στα τελευταία παιχνίδια να χρησιμοποιήσουν και αρκετά νέα παιδιά ώστε να τα προετοιμάσουν για τη νέα περίοδο. Στις λεπτομέρειες εξάλλου και συγκεκριμένα στην ισοβαθμία με την Αλεξάνδρεια, χάθηκε η συμμετοχή στα play off.
Ο συνεργάτης του Γιώργου Ακριτόπουλου, Νίκος Τσαλουκίδης για την παραμονή του συλλόγου στην κατηγορία και τη δική του συμμετοχή σε αυτόν επισήμανε:
«Άξια σεβασμού και θαυμασμού είναι η σωτηρία για τους Ακρίτες με τον τρόπο που ήρθε. Η ομάδα παρά το άσχημο ξεκίνημα έκανε πορεία πρωταθλητισμού για 4 μήνες με ένα σταθερά ανταγωνιστικό προφίλ και ένα σύνολο που ήξερε τι ζητάει στο γήπεδο και στις 5 φάσεις του παιχνιδιού.
Εγώ ήρθα στην ομάδα τον Ιανουάριο κατόπιν επικοινωνίας του κ Ακριτόπουλου. Συνεργάστηκα και στο παρελθόν με τον coach και τον προπονητή τερματοφυλάκων, οπότε η προσαρμογή μου στην προπονητική διαδικασία και γενικά στην ομάδα ήταν πολύ εύκολη. Βρήκα ένα group δεμένο με κράμα έμπειρων και φιλόδοξων παικτών, και μια διοίκηση στελεχωμένη από μια παρέα ανθρώπων που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα μιας και είναι παλαίμαχοι των Ακριτών.
Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και αποτελεί για μένα μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική εμπειρία.
Υπάρχει καλή επικοινωνία, εμπιστοσύνη και κοινό όραμα για την ομάδα.
Θεωρώ όλοι δουλέψαμε με συνέπεια και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό για τα δεδομένα της κατηγορίας και στο τέλος δικαιωθήκαμε.
Η χρονιά είναι άκρως πετυχημένη, να αναφέρω ότι για 1 γκολ δεν μπήκαμε στα playoff. Επίσης, είμαστε δίπλα χαρούμενοι γιατί πήραν χρόνο συμμετοχής πολλά παιδιά από την ακαδημία».
Για τη συνέχεια; «Ο προγραμματισμός μας έχει προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Πιθανόν να γίνουν και κάποια δοκιμαστικά για τις απαιτούμενες ηλικίες βάσει υποχρεωτικότητας στη Γ' Εθνική».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify