Ακόμα περισσότερα Training Workshops από τους Ultra Fighters!(PICS)
Τέλος έλαβε το 1ο Training Workshop που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό των Ultra Fighters. Ο σπουδαίος Ολλανδός Mitchell De Ligny, «μετέδωσε» με μεγάλη επιτυχία τις γνώσεις του και «αποκόμισε» πολλά χαμόγελα από τους εκπαιδευόμενούς του.
Ο προπονητής Δημήτρης Παπαδόπουλος, «εμπνευστής» της εν λόγω πρωτοβουλίας, εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο όποιο κάνει λόγο τόσο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση όσο και για ακόμα περισσότερες που αναμένεται να προκύψουν.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Training Workshop που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Διάδοσης και Εκπαίδευσης Δυναμικών Αθλημάτων στο Ultra Fighters Gym που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 11-15 Νοεμβρίου.
Ο προπονητής και γυμναστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, φιλοξένησε τον Ολλανδό Mitchell De Ligny , προπονητή επαγγελματιών αθλητών στα μεγαλύτερα γυμναστήρια του ‘Αμστερνταμ , και τον Lloyd Harmsen επαγγελματία αθλητή και sparring partner .
“ Eίναι σημαντικό η προπονητική μεθοδολογία να ανανεώνεται και η διδασκαλία να εκσυγχρονίζεται και να συμβαδίζει με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό συμβαίνει στην πατρίδα του αθλήματος την Ολλανδία, εκεί όπου τα γυμναστήρια είναι κατάμεστα από φιλόδοξους αθλητές και διακεκριμένους προπονητές.
Θα ακολουθήσουν φυσικά και άλλα Training Workshops με διάφορους προπονητές αλλά και επιστήμονες στο χώρο της φυσικής αγωγής με στόχο την συνεχή μας βελτίωση στο άθλημα”


