Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Κ19 με 3-5 έχοντας ως σκόρερ τους Ευθυμιάδη (2), Βασιλειάδη, Αλιμπαρούτη, Ζεπίδη.
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος για τον φετινό Αστέρα που προπορεύεται στον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας επισήμανε: «Παίξαμε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή και γυμνασμένη ομάδα».
Για τις εντυπώσεις σας μέχρι τώρα; «Η ομάδα ανταπεξέρχεται σε αυτά που θέλουμε και είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε μια καλή διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν αλλά ακόμη δεν κρίθηκε τίποτε. Μένει ακόμη ένας γύρος και πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε σωστά. Ο κόσμος και η διοίκηση είναι δίπλα μας και δεν μας λείπει τίποτε». Ακόμη είπε: «Ο όμιλος μας έχει καλές ομάδες και πλέον θέλουμε να κάνουμε και ένα καλό ξεκίνημα στον β’ γύρο ώστε να φτάσουμε κοντά στην επίτευξη του στόχου. Να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και το αστέρι του Αγροτικού Αστέρα να είναι πιο ψηλά από όλους».
Ευχές Αγροτικού Αστέρα
Ο ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά, με υγεία, ευτυχία και αγάπη και προσθέτει: «Με τη νέα χρονιά, ο Αγροτικός Αστέρας επιδιώκει να χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στους φίλους της ομάδας. Με τη διαχρονική στήριξη του κόσμου και την ενότητα που χαρακτηρίζει την οικογένεια του συλλόγου, το 2026 αναμένεται να αποτελέσει μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις και σημαντικά επιτεύγματα.
Με ξεκάθαρο όραμα και σεβασμό στην ιστορία του, ο Αγροτικός Αστέρας προχωρά δυναμικά στο νέο έτος, κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία. Ευχόμαστε το 2026 να φέρει ειρήνη, ευτυχία και πολλές όμορφες στιγμές σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify