Αγώνας δίχως αύριο στην Καλαμαριά

Αγώνας       δίχως     αύριο    στην       Καλαμαριά

Να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου θέλουν ο Απόλλων Πόντου και η Δόξα Δράμας που κοντράρονται σήμερα (13/1, 15:00) στην Καλαμαριά.

 

Οι δύο ομάδες έχουν χάσει έδαφος στη βαθμολογία και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για αμφότερες. Το παιχνίδι διεξάγεται σε εντελώς διαφορετικό κλίμα από αυτό της περασμένης σεζόν, εξού και η παραχώρηση εισιτηρίων από τη διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» για τους φίλους της Δόξας.

 

Ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης μπορεί να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Τσεμπερίδη όχι όμως και στους Γεωργιάδη, Καλαιτζίδη και Βεργώνη που έμειναν εκτός αποστολής.

 

Για τους «μαυραετούς», ο Αγγελος Διγκόζης άφησε εκτός αποστολής τους Γουνδουλάκη, Βασιλειάδη, Σταματόπουλο, Τσούτση, Στεφάνοβιτς και Ρανγκέλοφ για αγωνιστικούς λόγους.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Φουκάκης από το Ηράκλειο με βοηθούς τον Αντώνη Δασκαλάκη, επίσης από το Ηράκλειο και τον Νίκο Κωτούλα από το Κιλκίς.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ