«Αγκαλιά» με Πέρεθ ο Άρης

«Αγκαλιά» με Πέρεθ ο Άρης

Δυναμικά για την απόκτηση του Γκιγιέρμο Πέρεθ επανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρης που ψάχνει να κλείσει μία ακόμη μεταγραφή προτού η ομάδα αναχωρήσει για το Ζλάτιμπορ.

 

Το όνομα του Ισπανού μέσου (κυρίως αγωνίζεται στην αριστερά πλευρά) ήταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη το προηγούμενο διάστημα, και όπως φαίνεται επανέρχεται, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει ο 58χρονος κόουτς από την κοινή τους θητεία στη Βέροια, ενώ συνεργάστηκε και με τον Μπάμπη Τεννέ (για μικρό χρονικό διάστημα) στη Λαμία.

 

Οι επαφές του Ισπανού με τους κίτρινους βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και εφόσον σήμερα διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το συμβόλαιο του παίκτη τότε δεν αποκλείεται να μπει αύριο κιόλας στο αεροπλάνο για το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Είναι 28 ετών με τριετή θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα (2,5 χρόνια Σούπερ Λιγκ, το τελευταίο εξάμηνο στη Λαμία), ενώ στην Ισπανία αγωνίστηκε στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Στα δύο χρόνια που έπαιξε στη Βέροια είχε 30 συμμετοχές με τρία γκολ, στο πρώτο εξάμηνο στον Πανθρακικό έκανε 12 συμμετοχές, όσες και στη Λαμία στο πρωτάθλημα της Football League.