Αυτοί «τελειώνουν» από το ρόστερ του Άρη

Αυτοί «τελειώνουν» από το ρόστερ του Άρη

Στις άμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησης ναι μεν είναι η στελέχωση του ρόστερ και η ανάληψη προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα, παράλληλα όμως αναμένεται να γίνει και ένα ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος υλικού.

 

Σαφώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η πολυτέλεια για σμίκρυνση του ήδη μικρού ρόστερ, όπως φαίνεται όμως δεν θα συνεχίσουν όλοι στην ομάδα. Καταρχήν, η απουσία των Σουνά, Καλογέρη, Σαμαρά και Γεωργιάδη από το χθεσινό κάλεσμα της διοίκησης στο Ρύσιο, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν στον Αρη. Και οι τέσσερις βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε αναζήτηση ομάδας.

 

Η νέα διοίκηση θα κάνει σήμερα μία προσπάθεια επαναπροσέγγισης και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, αν και οι πληροφορίες λένε ότι δύσκολα θα δεχτούν πρόταση της πλευράς Αρβανιτίδη για να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια του Αρη στη Γ’ Εθνική. Επιπλέον, από σήμερα θα αρχίσουν και οι επαφές της διοίκησης με τους παραμένοντες  ποδοσφαιριστές του ρόστερ, και δεν αποκλείεται  να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις….