«Αδειάζει» Λαφαζάνη ο Γλέζος: Εγώ θα ψηφίσω ΚΚΕ!

«Αδειάζει» Λαφαζάνη ο Γλέζος: Εγώ θα ψηφίσω ΚΚΕ!

«Ναυαγεί», καθώς φαίνεται, η συνεργασία της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξη τύπου δήλωσε πως "εάν δεν γινει κατορθωτό να δημιουργηθεί πόλος που θα εκφράζει ότι ο λαός θα αποφασίσει για τα πάντα, εγώ θα ψηφίσω το ΚΚΕ. Η συνεισφορά μου ειναι οτι ο λαός πρεπει να έρθει στην εξουσία. Αυτο ειναι το σύνθημα μου και το δόγμα μου. Περιμένω απο όλους τους πολιτικούς φορείς την θέση τους για το συγκεκριμένο ζήτημα".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορική φυσιογνωμία της Αριστεράς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λαϊκή Ενότητα και, όπως όλα δείχνουν, θα επισημοποιήσει τη συνεργασία του για τις επερχόμενες εκλογές.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, δίνουν το «παρών» η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Ήσυχος, ο Γιάννης Σταθάς, ο Απόστολος Αλεξόπουλος και άλλα στελέχη της «Λαϊκής Ενότητας».

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Λαφαζάνης είχε εξάλλου μιλήσει για προχωρημένες επαφές με τον κ. Γλέζο, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι αυτές θα έχουν θετική κατάληξη, όπως συνέβη και στην περίπτωση της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.