Απάντηση στις δημόσιες δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας χαρακτήρισε το αίτημα παραίτησης από τον Σύλλογο για τα θύματα των Τεμπών ο Παύλος Ασλανίδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Παύλος Ασλανίδης σχολίασε ότι ο Σύλλογος θεώρησε αυτονόητο ότι θα προχωρούσε η ίδια σε παραίτηση, κατηγορώντας τη Μαρία Καρυστιανού για διαρκείς αντιφάσεις. «Εμείς, βέβαια, περιμέναμε να την κάνει από μόνη της. Γιατί παραβιάζει το καταστατικό του συλλόγου που λέει ρητά ότι δεν μπορούν τα μέλη του συλλόγου να κάνουν τέτοιες δραστηριότητες. [...] Ενώ πήρε το e‑mail και το ήξερε, βγήκε σε μια εκπομπή και είπε ότι δεν έλαβε τίποτα και μετά βγήκε και είπε ότι το είχε λάβει. Τώρα βγάλτε άκρη εσείς με όλα αυτά», τόνισε.
Παράλληλα, εξήγησε ότι το τελευταίο διάστημα, απευθύνθηκε ο ίδιος στην κ. Καρυστιανού για να μάθει τι συμβαίνει, ακούγοντας δηλώσεις του Νίκου Καραχάλιου, με εκείνη να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την πολιτική. «Μετά από μια εβδομάδα βγήκε και το επιβεβαίωσε. Καταρχήν ξεκίνησε πολύ λάθος την πολιτική της καριέρα με ψέματα. Η ίδια το είπε μπροστά στους δημοσιογράφους έξω από τη Λάρισα, όταν ρωτήθηκε: “αν μου στείλουν ένα e‑mail και μου το ζητήσουν, ευχαρίστως να παραιτηθώ” και χθες δηλώνει άλλα».