Άρης: Φουλάρει για Μάγκνουσον, στην τελική ευθεία οι επαφές

Ο Άρης είχε ασχοληθεί με την συγκεκριμένη περίπτωση από τον περασμένο Μάρτιο
Άρης: Φουλάρει για Μάγκνουσον, στην τελική ευθεία οι επαφές

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας ολοκληρώνεται, όμως στον Άρη η καθημερινότητα παραμένει… μεταγραφική. Την ώρα που στο εσωτερικό της ομάδας «τρέχουν» οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αποχωρήσουν, ο Ρούμπεν Ρέγες συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, έχοντας στρέψει το μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική γραμμή.

Η θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ αποτελεί εδώ και αρκετές εβδομάδες βασική προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» και όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη αναζήτηση οδηγεί στον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο 33χρονος Ισλανδός βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον Άρη, με τις επαφές των δύο πλευρών να έχουν περάσει στο πιο κρίσιμο στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις δεν περιορίζονται πλέον σε επίπεδο διερευνητικών επαφών. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται τους οικονομικούς όρους της συνεργασίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι η υπόθεση μπορεί να κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Ο Άρης είχε ασχοληθεί με την συγκεκριμένη περίπτωση από τον περασμένο Μάρτιο, όταν έγινε γνωστό ότι το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό έμπαινε στην τελική του ευθεία. Τότε το θέμα δεν προχώρησε, ωστόσο ο φάκελος του ποδοσφαιριστή δεν έκλεισε. Επανήλθε στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες και πλέον εξελίσσεται σε μία από τις πιο ώριμες μεταγραφικές υποθέσεις των «κιτρινόμαυρων».

Ο Μάγκνουσον διαθέτει το αγωνιστικό προφίλ που αναζητούσαν οι άνθρωποι του Άρη, καθώς αγωνίζεται με το αριστερό πόδι, έχει εμπειρία από υψηλό επίπεδο και μπορεί να προσφέρει ηγετική παρουσία στα μετόπισθεν. Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, το βάρος θα μεταφερθεί στην απόκτηση ακόμη ενός δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ώστε να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ισλανδός προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν με τον Λεβαδειακό, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και αποδεικνύοντας ότι έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Το βιογραφικό του, άλλωστε, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αναδείχθηκε από τη Φραμ, αποκτήθηκε σε νεαρή ηλικία από τη Γιουβέντους, αγωνίστηκε σε Σπέτσια, Τσεζένα, Μπρίστολ Σίτι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ρωσίας και έπαιξε στο Champions League. Από το 2022 αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, ενώ παραμένει βασικό μέλος της εθνικής Ισλανδίας, με περισσότερες από 50 συμμετοχές και παρουσία τόσο στο Euro 2016 όσο και στο Μουντιάλ του 2018.