Ρωσία: Σάλος για «σχεδόν γυμνό» πάρτι στη Μόσχα ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία

Ρωσία: Σάλος για «σχεδόν γυμνό» πάρτι στη Μόσχα ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Ρωσίαένα πάρτι με θέμα «σχεδόν γυμνός» που διοργάνωσε η 32χρονη ηθοποιός, παρουσιάστρια και blogger Νάστια Ιβλέεβα την ώρα που δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες βρίσκονται στα μέτωπα του πολέμου στην Ουκρανία.

Τις αντιδράσεις πολλαπλασίασε, δε, η παρουσία στο πάρτι της παρουσιάστριας Ξένια Σόμπτσακ, της αποκαλούμενης και «βαφιστήρας του Πούτιν», επειδή ο Ρώσος πρόεδρος ήταν «παρών» στη βάφτισή της καθώς θεωρούσε τον πατέρα της, Ανατόλι, ως τον πολιτικό μέντορά του.

parti-mosxa
H 32χρονη διοργανώτρια του πάρτι Νάστια Ιβλέεβα
parti-mosxa2
Η Ξένια Σόμπτσακ ακριβώς αριστερά από την 32χρονη διοργανώτρια



Η 40χρονη Σόμπτσακ, η οποία είναι έγκυος και το τελευταίο διάστημα έχει ασκήσει δριμεία κριτική στον Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, εμφανίστηκε στο πάρτι με ένα σι θρου φόρεμα και χωρίς σουτιέν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ