Παρελθόν από τον Ατρόμητο Κλωναρίδης και Κωτσόπουλος

Παρελθόν από τον Ατρόμητο Κλωναρίδης και Κωτσόπουλος

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα τους βρίσκονται από σήμερα (23/6) ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και Κώστας Κωτσόπουλος. Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους δύο ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε «καλή συνέχεια» στην καριέρα τους.

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει:

«Βίκτωρ Κλωναρίδης και Κώστας Κωτσόπουλος αποχωρούν από την ομάδα μας με την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Βίκτορα Κλωναρίδη και Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης εντάχθηκε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα της παρουσίας του είχε 46 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ. 

Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος αποκτήθηκε τον Ιανουάριου του 2018 από την ομάδα της Νάουσας και πραγματοποίησε συνολικά 71 συμμετοχές, έχοντας 11 γκολ. Ο Ατρόμητος τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ