ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Υστατη προσπάθεια εκ των έσω στη Δόξα

Υστατη προσπάθεια εκ των έσω στη Δόξα

Η συζήτηση του Γιάννη Μπύρου με την επιτροπή στήριξης και οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό

Η «Μ» προανήγγειλε τη συνάντηση του Γιάννη Μπύρου με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, η οποία είναι να γίνει αύριο το βράδυ. Πριν από αυτή όμως προηγήθηκε ακόμη μία. Πιο συγκεκριμένα, συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με την επιτροπή έκτακτης ανάγκης και στήριξης είχε χθες αργά το απόγευμα ο μεγαλομέτοχος της Δόξας, Γιάννης Μπύρος.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Μ», την επιτροπή απαρτίζουν οι Γιώργος Λιανός (επιχειρηματίας), Γιάννης Ξανθόπουλος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ατζέντης ποδοσφαιριστής), Θόδωρος Βαράνου (επιχειρηματίας και μέλος της διοίκησης στον Ερασιτέχνη), Ιορδάνης Γεννημάκης (πρώην μέλος της διοικούσας και επιχειρηματίας) και Ηλίας Ηλιάδης (πρώην παράγοντας της Δόξας και επιχειρηματίας).

 

Τα κίνητρα της επιτροπής έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με ιδεολογικό προσανατολισμό και εξεύρεσης λύσεων για την ΠΑΕ. Ταυτόχρονα, εξέφρασαν την πρόθεση τους να συνεισφέρουν και να κινητοποιήσουν τον κόσμο για το αρχικό κεφάλαιο έναρξης της ΠΑΕ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπύρος εξέθεσε όλα τα οικονομικά δεδομένα, καθώς επίσης και την κατάσταση, η οποία έχει δρομολογηθεί. Βασικό φυσικά «γρανάζι» αποτελεί και το τηλεοπτικό κομμάτι, το οποίο ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Ταυτόχρονα, υπάρχει λίστα εμπορικότητας από τη φετινή Super League 2, στην οποία η Δόξα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ο χρόνος πιέζει και οι «μαυραετοί», αν και έχουν εξασφαλισμένη άδεια για τη Super League 1, ουσιαστικά δεν λειτουργεί ως ΠΑΕ.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X