ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απευθείας συνάντηση με τους οργανωμένους στη Δόξα Δράμας

Απευθείας συνάντηση με τους οργανωμένους στη Δόξα Δράμας

Το ραντεβού του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Μπύρου, αλλά και η κατάσταση στην ομάδα με αφορμή τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να γίνει η απευθείας συνάντηση του Γιάννη Μπύρου με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, τον Σ.Φ. «Μαυραετοί».

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση, αλλά και να εκφράσει ταυτόχρονα ξανά την απόφαση του να απεμπλακεί. Το σίγουρο είναι ότι η Δόξα έχει δικό της γήπεδο, δεν χρωστά πουθενά, έχει αδειοδότηση για Super League 1 και πέρασε με επιτυχία την επιτήρηση, αλλά για την ώρα τουλάχιστον δεν βρίσκει διάδοχη κατάσταση.

 

Συν τοις άλλοις, η έκθεση της ΕΡΤ για «ψαλίδι» δυσχεραίνει τα πράγματα στη Δόξα, αφού αν ισχύσει εντέλει για όλες τις ΠΑΕ φυσικά, δημιουργεί επιπλέον πονοκεφάλους, διότι μικραίνει κατά πολύ τα έσοδα.

 

Ακόμη και χωρίς περικοπές, στο εγγυημένο μπάτζετ, το οποίο ήταν να πάρουν οι ομάδες (περίπου στα 650.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα), στη Δράμα υπολόγιζαν ότι ήταν αναγκαίες άλλες τουλάχιστον 300.000 ευρώ για συντηρητικό μάλιστα μπάτζετ.

 

Τώρα, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, ειδικά όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι της Super League 2.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X