ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αμπέλ Φερέιρα: Open mind για ένα νέο ΠΑΟΚ

Αμπέλ Φερέιρα: Open mind για ένα νέο ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος θα αναλύσει την φιλοσοφία του το μεσημέρι στις 14:00 (ζωντανή μετάδοση στο Metropolis 95,5)

Επί 11 ημέρες εργάστηκε με τους παίκτες στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, γνώρισε το υλικό, αξιολόγησε τα υπέρ και τα κατά πήρε τις αποφάσεις του που θα ανακοινώσει επίσημα και ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί επίσημα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

 

Ολοι όσοι τον έζησαν στην Ολλανδία, μεταξύ αυτών και ο απεσταλμένος του ομίλου Metromedia Κώστας Πετρωτός, περιέγραψαν έναν άνθρωπο με δύο λέξεις: Open Mind. Ανοιχτό μυαλό, με φρέσκιες ιδέες, χωρίς κωλύματα, με μεγάλη διάθεση για να παράγει έργο, με ξεκάθαρο στόχο την πορεία προς τους ομίλους του Champions League και τον πρωταθλητισμό. Εναν προπονητή που είναι φιλόδοξος, θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ, επιθυμεί να συνεργαστεί αποτελεσματικά με τους παίκτες και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό έργο.

 

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που αρχίζει από αύριο, ο Φερέιρα με τους συνεργάτες του θα κληθούν να δομήσουν έναν ισχυρό ΠΑΟΚ. Τις ιδέες του, την εν γένει φιλοσοφία του θα κληθεί να παρουσιάσει σήμερα το μεσημέρι. Θυμίζουμε πως η τελευταία επίσημη παρουσίαση προπονητή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε πριν από δύο χρόνια, όταν είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας, ο Σέρβος Στανόγεβιτς. Ο Λουτσέσκου που τον διαδέχθηκε άμεσα, το καλοκαίρι του 2017, δεν είχε παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου.

 

Ο Φερέιρα έχει ήδη ανακοινώσει πως θέλει να δουλέψει με 21 παίκτες συν τους τερματοφύλακες και τους τρεις νεαρούς από την Κ19, με ένα σφιχτό γκρουπ που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με δύο παίκτες ανά θέση. Γιατί θέλει να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ με επιτυχία, στις παράλληλες υποχρεώσεις του στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Από αυτόν τον open minded Αμπέλ Φερέιρα, θα πάρουν μία γεύση οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που εξαντλούν καθημερινά τα εισιτήρια διαρκείας.

X