* Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Μπουμπένκο για την αυριανή αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, όπως έκανε και με την Τρίπολη.
* Μια από αυτές θα είναι πιθανότατα ο Κομπαγιάσι που δείχνει στις προπονήσεις ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
* Μέχρι τώρα έχει μικρό χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις που έπαιξε αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο.
* Αν μάλιστα κάνει και μέσα στο γήπεδο αυτά που κάνει στις προπονήσεις, ο Μπάντοβιτς δεν θα ξέρει από πού του ήρθε.
Ψυχραιμία
* Την ίδια ψυχραιμία που έδειξε ο λαός του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, θα πρέπει να επιδείξει και αύριο στο ματς με τον Ολυμπιακό.
* Επειδή οι καιροί είναι πονηροί, επειδή οι καταστάσεις δεν είναι εύκολες ακόμη, ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να φανεί ψύχραιμος και πάλι…
* Να μην «τσιμπήσει» στις προκλήσεις, να μη δημιουργήσει κάτι που θα αποβεί εις βάρος της ομάδας και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά του.
* Η ομάδα έχει ανάγκη φυσικά τη συμπαράσταση του κόσμου, έχει ανάγκη τη φωνή και τον παλμό από την εξέδρα.
* Όπως και να έχει, ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί και πάλι στο ύψος των περιστάσεων, όπως κάνει από την αρχή της χρονιάς…
Οι τρεις πόλοι
* Ένα σχόλιο παραθέτει η Αυτόνομη Θύρα 10 στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο για την αυριανή αναμέτρηση και αναφέρει μεταξύ άλλων…
* «Τρεις είναι οι πόλοι των αστείων ψιθύρων που βουίζουν στ’ αυτιά μας. «Ο ένας φυσικά είναι πράσινος. Με πρωτοστάτες τις γνωστά ΜΜΕ τους, από την επομένη κιόλας του 0-4 στην Τρίπολη, κάνουν λόγο για αέρινο πέρασμα του Ολυμπιακού από το Καυτανζόγλειο, για εύκολο κανονισμένο διπλό και άλλες τέτοιες ανοησίες.
* ‘Έπειτα είναι ο κόκκινος. Αυτοί βρίσκονται αλλού για αλλού. Κάνουν λόγο για «αυθαίρετους οπαδούς», για «τρελά παρασκήνια» που μάλλον στον ύπνο τους έχουν δει, ενώ αυτοεπαινούνται επειδή σε αγώνα υψηλής επικινδυνότητας δε κάλεσαν ούτε έναν εισαγγελέα, ούτε έναν αρεοπαγίτη, για ένα ματς που ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10″.
* «Οι ασπρόμαυροι ψίθυροι, προέρχονται από τον τρίτο πόλο και δε μας είναι και ιδιαίτερα κατανοητοί γιατί διίστανται. Δε ξέρουν ποιον τους συμφέρει να υποστηρίξουν. Έχουν μπερδευτεί. Στο τέλος θα ασπαστούν ότι τους πασάρουν τα Μ.Μ.Ε. Ως συνήθως».
ΑΠΑΤΣΗ
* Την προσεχή Τετάρτη στα γραφεία του «Απάτση» θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συνδέσμου.
* Για την ακρίβεια, η συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 7 και σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου «η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
* Θέματα του συνδέσμου κυρίως, αλλά και φυσικά οι εξελίξεις στην ομάδα αναμένεται να απασχολήσουν τα μέλη του συνδέσμου στην περιοχή των Συκεών.
Μετά από 1,5 χρόνο
* Μπορεί να υπάρχει μία γενικότερη επιφυλακτικότητα όσον αφορά το πρόσωπο του Αντρέα Παντελή και γενικότερα όσον αφορά τη διοικητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, αποτέλεσμα των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, ωστόσο τουλάχιστον οι υπάλληλοι είχαν να λένε…
* Μετά από ενάμιση χρόνο περίπου βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να τους μιλήσει για το οικονομικό…
* Να συζητήσει μαζί τους, με σκοπό να βρεθεί άκρη και φυσικά το σημαντικό είναι να μπουν κάποια χρήματα στην ομάδα.
* Συγκαταλέγεται στα θετικά αναμφίβολα το γεγονός, ότι έγινε κουβέντα για τα λεφτά των υπαλλήλων, που είχαν να πάρουν τόσους μήνες χρήματα.
Αποφασισμένοι
* Αποφασισμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, προκειμένου να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση
* Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες τους έχουν πεισμώσει, αλλά περισσότερο θέλουν να χαρίσουν μια χαρά στους φιλάθλους που τους έχουν στεναχωρήσει αρκετά στην φετινή σεζόν.
* Για αυτόν τον λόγο κυρίως θέλουν να τα δώσουν όλα και για να βουλώσουν στόματα και να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα, έστω και προς το τέλος της σεζόν.
Φερνάντεζ
* Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι γεγονός ότι έχει δεθεί με την ομάδα.
* Μάλιστα, όπως τουλάχιστον προκύπτει, φαίνεται ότι ανακηρύσσεται σ’ έναν νέο Επστάιν όσον αφορά την παρουσία του στην ομάδα.
* Καλός στην παρέα, με καλαμπούρι και πρώτος στα πειράγματα ο Ντάνι Φερνάντεζ.
* Άλλωστε, είναι ήδη κάποιο καιρό στον Ηρακλή ο Πορτογάλος πορτιέρο και αυτό μπορούσε να το διαπιστώσει κανείς και από το πρόσφατο γεύμα που έγινε στην περιοχή της Κρήνης.
Φιλιππιάδης
* Για ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας θα βρίσκεται στον πάγκο. Για δεύτερο συνεχόμενο.
* Ο λόγος για τον Νίκο Φιλιππιάδη.
* Βέβαια, θα πρέπει να υπενθυμισθεί πώς επιστρέφει ο Φανάρας, αφού έληξε η τιμωρία του, αλλά δεν θα είναι πάλι μόνος του.
* Θα είναι μαζί του στο αυριανό παιχνίδι του Καυτανζογλείου και ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ, όπως έγινε πριν μία εβδομάδα και στην Τρίπολη.
* Άλλωστε, δεν θα είναι ο Κολιάδης, που είναι τιμωρημένος ως και τη λήξη της χρονιάς…
Κάρτες
* Προσοχή στους κάρτες, είναι το μήνυμα τους Γιόζεφ Μπουμπένκο προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς αρκετοί είναι σε οριακό σημείο.
* Γενικά φέτος οι κυανόλευκοι έχουν δεχτεί αρκετές κάρτες και τους έχουν κοστίσει οι τιμωρίες ποδοσφαιριστών.
* Ετσι ο προπονητής του Ηρακλή ζήτησε από τους παίκτες να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να διατηρούν την πειθαρχία τους σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης
Μάτια
* Αρκετοί σκάουτερ θα παρακολουθήσουν την αυριανή αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο, και η προσοχή τους θα είναι στραμμένη κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.
* Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γνώση για το υλικό των δυο ομάδων και μεταξύ αυτών είναι και ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλή, που τους γνωρίζουν από τις μικρές εθνικές ομάδες.
Νέα ήθη και έθιμα
* Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην ΠΑΕ ο Ανδρέας παντελή θέλησε να αλλάξει ορισμένα πράγματα και κυρίως την νοοτροπία που υπάρχει μέσα στον Ηρακλή και κυρίως στην ΠΑΕ.
* Για αυτό τον λόγο έχει ξεκινήσει συζητήσεις και επαφές με όλους για να γνωρίζει την κατάσταση πριν αναλάβει ορισμένες κινήσεις που θα έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ΠΑΕ.
· Κυρίως θέλει να είναι ξεκάθαρος με όσους θα συνεργαστεί και κυρίως να μπορεί να τους κοιτάει στα μάτια.
Η λειτουργία της μπουτίκ
* To IRAKLIS F.C. FAN SHOP, πλήρως ανανεωμένο σε επίπεδο διαθέσιμων προϊόντων, και με προσφορές σε πολλά είδη, περιμένει τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ και το σαββατοκύριακο 06-07/03, προκειμένου να τους διαθέσει τα πρωτότυπα και γνήσια ‘κυανόλευκα’ είδη του, στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
* Μάλιστα, σήμερα θα λειτουργήσει για επτά ώρες, προκειμένου να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες των φίλων της ομάδας για προμήθεια εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μιας και θα διαθέτει τα εισιτήρια, παράλληλα με τα γνήσια προϊόντα του, από τις 11:00 έως τις 18:00.
ΕΠΣΜ
* Κλήσεις για τις 8 του μήνα, δηλαδή την προσεχή Δευτέρα και συγκεκριμένα για την ΕΠΣΜ και τη Μικτή ομάδα των Παίδων κατέφθασαν στα γραφεία της Μίκρας κατά τη χθεσινή ημέρα.
* Δεν είναι η πρώτη φορά, εξάλλου…
* Οι κλήσεις αφορούν τους νεαρούς «κυανόλευκους» Παπαδόπουλο, Κουλούση, Μικρό, Κρυστάλλη, Σαββίδη και Τσιλιανίδη, ενώ για την ίδια μέρα αλλά για την Μικτή ομάδα των Νέων ειδοποιήθηκαν να συμμετάσχουν οι Τοπούζης και Λούκαρης-Καπνίδης.