ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Πρίγιοβιτς για τον Πάζνταν: «Πάρτε τον με κλειστά μάτια»

Ο Πρίγιοβιτς για τον Πάζνταν: «Πάρτε τον με κλειστά μάτια»

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την απόκτηση του Ντοριάν Λεβέκ που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέλει να αποκτήσει και έναν αριστερό στόπερ,

 

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την απόκτηση του Ντοριάν Λεβέκ που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέλει να αποκτήσει και έναν αριστερό στόπερ, που θα έχει την δυνατότητα να παίξει και σε άλλες θέσεις.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πολωνοί και επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά εφόσον αποκτηθεί, είναι ο 29χρονος Πολωνός διεθνής Μίχαλ Πάζνταν της Λέγκια Βαρσοβίας, της ομάδας από την οποία αποκτήθηκε ο Πρίγιοβιτς τον περασμένο Ιανουάριο. Οι σχέσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων είναι πολύ καλές. Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πολωνοί υποστήριξε για τον πρώην συμπαίκτη του: «Πάρτε τον με κλειστά μάτια, είναι εξαιρετικός παίκτης».

 

Ο Πάζνταν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λέγκια έως το καλοκαίρι του 2019, είναι  26 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Πολωνίας με την οποία μάλιστα συμμετείχε στο Euro 2016. Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, οι Πρίγιοβιτς και Πάζνταν συμμετέχουν στην προπόνηση της Λέγκια. Εκεί, ήταν συμπαίκτες από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2017, όταν τελικά ο Πρίγιοβιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ. Η προοπτική της απόκτησής του θα εξαρτηθεί από την διαπραγμάτευση των δύο πλευρών.

X