ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κοιτάζει πίσω απ’ το 2018

Κοιτάζει πίσω απ’ το 2018

Τουλάχιστον μισή ομάδα έτοιμη για τη μεθεπόμενη σεζόν έχει ο ΠΑΟΚ και με αυτό το σκεπτικό προχωράει για τον Θοδωρή Καρρά

 

Η λογική του «ράβε-ξήλωνε» δεν εκφράζει τον ΠΑΟΚ που θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του με παίκτες που δεν θα έρθουν στο «παλατάκι» με την προοπτική μιας μόνο σεζόν.

 

Με μόνη εξαίρεση τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο του οποίου ο δανεισμός σε πρώτη φάση γίνεται για ένα χρόνο –κανείς δεν μπορεί να προδικάσει όμως τι θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι- και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη του οποίου το 3ετές συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο, οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες θα φορούν τα ασπρόμαυρα τουλάχιστον μέχρι το 2019. Με αυτό το σκεπτικό η απόκτηση του Καρρά που άλλωστε είναι μόλις στα 20 του, δεν θα γίνει για ένα διάστημα μικρότερο των τριών χρόνων.

 

Μέχρι το 2019 –τουλάχιστον- θα βρίσκονται στο «παλατάκι» βάσει συμβολαίων οι Κόνιαρης, Ζάρας, Τσόχλας και μέχρι το 2020 ο Λίνος Χρυσικόπουλος που το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει για τέσσερα χρόνια «σπαστά» με option του ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη λίστα παικτών θα προστεθεί κατά τα φαινόμενα ο Καρράς και έτσι το καλοκαίρι του 2019 ο Δικέφαλος θα έχει πέντε συμβόλαια χωρίς να υπολογίζονται οι Καραμανώλης, Παπαδόπουλος και Γιανναράς. Ο τελευταίος θα υπογράψει στο εγγύς μέλλον επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

X