ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καμία διάθεση ενασχόλησης με τα διοικητικά οποιουδήποτε συλλόγου»

«Καμία διάθεση ενασχόλησης με τα διοικητικά οποιουδήποτε συλλόγου»

Με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Συμεωνίδης γνωστοποίησε πως αποσύρεται από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα σε επίπεδο διοικητικού παράγοντα.

Σε αλλαγή πλεύσης ως προς την ποδοσφαιρική του ενασχόληση προχωρά ο Γιάννης Συμεωνίδης. Με γραπτή του δήλωση, ο χρηματοδότης του Διαγόρα Σεβαστής τονίζει πως μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Πιερικό δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με τα διοικητικά οποιουδήποτε άλλου συλλόγου. Αφήνει, πάντως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταθεί αρωγός σε όποιο σωματείο του ζητήσει οικονομική βοήθεια χωρίς να αναλάβει, όμως, διοικητική θέση σε αυτό.

 

Αναλυτικά:

 

«Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή όπου η παραπληροφόρηση και η ανακρίβεια έχει  γίνει το άλλοθι των αδυνάτων και η καθημερινή τους ενασχόληση σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν αυτούς που τους εμπιστευτήκαν.

 

Και επειδή στην ζωή μου έχω μάθει να είμαι πολύ ειλικρινής και ξεκάθαρος (χωρίς να με ενδιαφέρει το κόστος) θέλω να ενημερώσω για τα παρακάτω.

 

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος μου για την όποια διοικητική εμπλοκή μου με τον Πιερικό δεν είχα και  δεν έχω την διάθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά δρώμενα οποιαδήποτε ποδοσφαιρικού συλλόγου.

 

Αγαπώ, τιμώ και σέβομαι την προσπάθεια όλων των παραγόντων, ειδικά σε μια εποχή που η οικονομική κρίση απειλεί να αφανίσει πολλά σωματεία, ωστόσο θα παρακαλούσα η διάθεση μου να βοηθήσω, όταν μπορώ και αφού βέβαια μου ζητηθεί, να μην μεταφράζεται με διάθεση ανάληψης διοικητικών ευθυνών.

 

Είναι γνωστό σε όλη τη φίλαθλη Πιερία ότι εδώ και αρκετά  χρόνια στήριξα την προσπάθεια της ομάδος του χωριού μου, του Διαγόρα Σεβαστής και με την βοήθεια του πρόεδρου κ. Κωνσταντινίδη Γαβριήλ και όλων των μελών του δ.σ.  καταφέραμε να επιτύχουμε πράγματα πέραν των φιλοδοξιών αλλά και των δυνατοτήτων μας. Το ποιο θα είναι το μέλλον του συλλόγου θα το αποφασίσει η διοίκησή του. Το δικό μου υπέροχο ποδοσφαιρικό ταξίδι με τον Διαγόρα τελειώνει εδώ.

 

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες του Νομού να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να τους διαβεβαιώσω ότι στον βαθμό που μπορώ θα βοηθήσω οποιοδήποτε σωματείο μου το ζητήσει χωρίς να προσδοκώ ή να διεκδικώ το οτιδήποτε.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Συμεωνίδης»

X