ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ακυβερνησία στη Δόξα Δράμας  

Ακυβερνησία στη Δόξα Δράμας  

Υποσχέσεις στο κενό, τεράστια απογοήτευση και θολό τοπίο- Αναγκαία η εξεύρεση λύσης στη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξας

 

 

Στη Δόξα Δράμας είναι λογικό να υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Ειδικά από την πλευρά του Γιάννη Μπύρου. Η αλληλουχία των γεγονότων το αποδεικνύει περίτρανα. Δεν είναι μόνο ότι αγωνιστικά δεν μπόρεσε να ανέβει η Δόξα Δράμας στη Football League.

 

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και εξωαγωνιστικά, παρά τις όποιες προσπάθειες και νομικές κινήσεις. Ούτε για την υπόθεση του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, αλλά ούτε και σε επίπεδο αναδιάρθρωσης. Ο Μπύρος ξόδεψε αρκετά χρήματα τη φετινή σεζόν, ωστόσο η προσπάθεια του δεν είχε αποτέλεσμα.

 

Η «χρυσή» ευκαιρία

 

 

Συν τοις άλλοις, η κατάσταση μοιάζει πλέον να είναι περισσότερο θολή από ποτέ. Πέρα από την παρουσία του χορηγού, διοικητικά, που κι αυτή πλέον είναι με τεράστιο ερωτηματικό, διαφαίνεται ξεκάθαρη ακυβερνησία στη Δόξα Δράμας, αφού φτάσαμε αρχές Ιουλίου και ο Ερασιτέχνης δεν έχει καταφέρει να βγάλει διοίκηση.

Ο Γιάννης Μπύρος έχει δηλώσει ότι θα είναι κοντά ως χορηγός, όμως διαπίστωσε με μεγάλη απογοήτευση πως έπεφταν στο κενό όλες οι υποσχέσεις, που έπαιρνε με περισσή ευκολία από συγκεκριμένους παράγοντες και κυρίως από «συνεργάτες» του για βέβαιη άνοδο της Δόξας. Η «Μ» όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατέγραψε πλήρως την κατάσταση.

 

Ξεκαθάρισμα θέσεων

 

 

Πλέον, η κοινωνία της Δράμας και δη ο Ερασιτέχνης καλούνται να αναδείξουν νέα διοίκηση. Ακόμη αναζητούν τι έφταιξε και τι δεν έφταιξε, ωστόσο την Τετάρτη είναι η γενική συνέλευση, στην οποία είναι αναγκαίο να βρεθεί λύση.

 

Παράλληλα, ίσως είναι και η ευκαιρία για τους Δραμινούς να επιβεβαιώσουν στον Μπύρο ότι είναι κοντά του, γιατί κακά τα ψέματα η απομάκρυνση του από το προσκήνιο της Δόξας θα είναι πλήγμα. Ορισμένοι εξέφρασαν άλλωστε την επιθυμία τους για ανάμειξη στα κοινά. Καλούνται να βγουν μπροστά, ενώ και ο Μπύρος από την πλευρά του είναι αναγκαίο να δώσει το «παρών» στη συνέλευση για να ξεκαθαρίσει κι αυτός από την πλευρά του τις θέσεις του για την «επόμενη μέρα» της Δόξας.

 

X