ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ζουέλα: «Καλό δίδυμο Βαρέλα - Χατσερίντι» (aud)

Ζουέλα: «Καλό δίδυμο Βαρέλα - Χατσερίντι» (aud)

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για το δίδυμο Βαρέλα - Χατσερίντι και την έλλειψη εκπαίδευσης στο χώρο του ποδοσφαίρου

Το πρόβλημα της εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών έθεσε ο Φρανκ Ζουέλα μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο βετεράνος Αγκολέζος αμυντικός ευχήθηκε να κάνουν ένα καλό δίδυμο ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Εβγέν Χατσερίντι και να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για Βαρέλα – Χατσερίντι: «Ο Βαρέλα είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κάνουν ένα καλό δίδυμο και να βοηθήσουν την ομάδα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, πρέπει οι στόπερ να είναι γρήγοροι».

 

Για το εάν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Η τελευταία φορά που πήγα στην Τούμπα όταν μας κάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης»

 

Επιπλέον, τόνισε: «Στόχος μου είναι τα παιδιά. Τα παιδιά είναι το μέλλον. Πολλές φορές δε δίνουμε σημασία στα παιδιά και για αυτό το ποδόσφαιρο είναι χωρίς ποιότητα και προσόντα. Ακόμη και οι γονείς δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν ξέρουν τι κάνουν τα ίδια τα παιδιά τους. Δεν υπάρχει εκπαίδευση στο χώρο του ποδοσφαίρου.  Όταν βλέπουμε Κριστιάνο και Μέσι να έχουν προβλήματα φαντάσου τι γίνεται με τους υπόλοιπους. Λείπει η εκπαίδευση από το ποδόσφαιρο. Μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να μιλήσουν για ποδόσφαιρο, οι υπόλοιποι είναι θεατές. Εγώ παράλληλα με την καριέρα μου σπούδαζα και για αυτό δεν άργησα να κάνω το επόμενο βήμα. Το λάθος του ποδοσφαιριστή σκέφτεται μετά και τότε είναι αργά. Μέχρι να εκπαιδευτείς χρειάζονται τέσσερα χρόνια. Εάν δεν έχει μορφωθεί τότε δεν μπορεί να μιλήσει. Πρώτα φταίνε οι γονείς. Εάν δεν εκπαιδεύεσαι θα μείνει στάσιμο το μυαλό».

 

Ακούστε όσα είπε ο Φρανκ Ζουέλα στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

 

 

 

X