ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ζορίστηκε, αλλά τελικά κέρδισε…

Ζορίστηκε, αλλά τελικά κέρδισε…

Ο Στράτος Παζούλης αρθρογραφεί για την δύσκολη νίκη του Ηρακλή επί του Μακεδονικού

Τελικά δεν θα μάθουμε αν ο Μακεδονικός διαθέτει ομάδα προδιαγραφών, γεγονός που παραδέχθηκε και ο Σάκης Αναστασιάδης ή οι παίκτες του Ηρακλή ήταν τόσο κουρασμένοι που χρειάστηκε να επιστρατεύσουν προς το τέλος του αγώνα ένα σωρό τερτίπια για να κρατήσουν το πολύτιμο 1-0 με γκολ που πέτυχε ο συνήθης ύποπτος των κυανολεύκων Ρόβας ύστερα από ασιστ του Παπαδόπουλου στο 56’.

 

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ενώ ο Μακεδονικός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν κατόρθωσε να απειλήσει ιδιαίτερα την κυανόλευκη εστία, παρά μόνο  στο 13, όταν ο Κανούλας έπιασε ένα σουτ από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Αντίθετα ο Ηρακλής είχε ένα σουτ στην κίνηση από τον Παπαδόπουλο στο 22′ με τον Γουμαγιά να  απομακρύνει εντυπωσιακά. Από εκεί και μετά το χάος. Πέραν της όποιας πραγματικής και φυσιολογικής κούρασης των παικτών (εξαιτίας των γνωστών αιτιών) κατά την ταπεινή μου άποψη δεν δικαιολογείται σχεδόν μετά επόμενα πέντε λεπτά ύστερα από το γκολ του Ρόβα, οι κυανόλευκοι να αφήσουν τον Μακεδονικό να αλωνίζει αμυνόμενοι ανορθόδοξα με κίνδυνο να δεχθούν την ισοφάριση, έστω κι από κάποια στραβοκλωτσιά.

 

Αφού λοιπόν, όπως λέγεται, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τελικά ο Ηρακλής κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ συνεχίζοντας τον καλπασμό του προς την κορυφή αφήνοντας πίσω τους άλλους υποψήφιους μνηστήρες της πρωτιάς (Αγροτικό Αστέρα, Μακεδονικό, Μ. Αλέξανδρο Τρικ.) και παρέμένοντας στο -2 από τον πρώτο Αρη Παλαιοχωρίου. Επόμενος σταθμός, την ερχόμενη Κυριακή η Νάουσα με την ομώνυμη ομάδα η οποία σημειωτέον κέρδισε χθες τον Καμπανιακό και όπως είπε ο Αναστασιάδης, αφού δεν μεσολαβεί εμβόλιμη αγώνας, τότε οι παίκτες του θα ξεκουραστούν για να είναι φρέσκοι γι αυτή την αναμέτρηση. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο του Ηρακλή του ήρθαν όλα μαζεμένα και μέσα από αυτό το κομφούζιο, των συνεχόμενων παιχνιδιών και τις αντιξοότητες οι παίκτες του πράγματι δείχνουν χαρακτήρα σφίγγοντας τα δόντια.  

 

X