ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Η ζωντάνια του ντέρμπι να μην γίνει αυτοκαταστροφική για την πόλη»

«Η ζωντάνια του ντέρμπι να μην γίνει αυτοκαταστροφική για την πόλη»

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την πόλη

Στο Metropolis 95.5 μίλησε η Βούλα Πατουλίδου. Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο, αλλά και τα θέματα που αφορούν την Θεσσαλονίκη μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ.

 

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

 

Για τον νυχτερινό ημιμαραθώνιο και το τουριστικό κομμάτι: «Δεν είναι απόλυτη αρμοδιότητα της μητροπολιτικής ενότητας της Θεσσαλονίκης. Τέτοιου είδους αθλητικά γεγονότα βοηθούν την Θεσσαλονίκη να ανέβει τα σκαλιά της αναγνωρισημότητας. Ο τελευταίος ημιμαραθώνιος ήταν ίσως ο καλύτερος που έχει γίνει μέχρι τώρα.

 

Τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης που στηρίζονται μόνο στις αστικές συγκοινωνίες για την μετακίνησή τους: «Είναι μονοπώλιο και δεν είναι καλό αυτό».

 

Το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ: «Παναγιά μου και Χριστέ μου, ελπίζω η ζωντάνια του παιχνιδιού να μην γίνει αυτοκαταστροφή για την πόλη».   

 

Τις πολιτικές εξελίξεις και αν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Θεσσαλονίκης: «Δεν είπα ποτέ  ότι θα είμαι υποψήφια για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία για να πρασινίσει η πόλη μας, είναι πολλά τα χρήματα που διαχειριζόμαστε».

 

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη: 

 

 

X