ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ζήτησε προθεσμία δέκα ημερών ο Γουλιέλμος

Ζήτησε προθεσμία δέκα ημερών ο Γουλιέλμος

Στην πίεση από τους συνεργάτες του ο Δημήτρης Γουλιέλμος που δεσμεύτηκε για άμεση επίλυση των προβλημάτων

Εδώ και εβδοµάδες, ο ∆ηµήτρης Γουλιέλµος δέχεται έντονη πίεση από τους συνεργάτες του. Στην ανησυχητική ηρεµία και στασιµότητα που επικρατεί στην ΚΑΕ Αρης, τον πιέζουν να δώσει λύσεις και κυρίως να εξηγήσει το σχέδιό του. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ σηµείωσε χθες ότι σε περίπου δέκα ηµέρες θα αποκτήσει τη δυνατότητα δροµολογήσεις ουσιαστικές εξελίξεων.

 

Η ανησυχία των συνεργατών του πηγάζει µέσα από τη στασιµότητα που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα αλλά και από το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες επισκέψεις του µεγαλοµετόχου στη Θεσσαλονίκη (καθ’ ότι τις περισσότερες ηµέρες της εβδοµάδας είναι στην Αθήνα), απέφυγε να πάει στα γραφεία της ΚΑΕ Αρης.

 

Οι περισσότερες συναντήσεις του έγιναν στο γραφείο του, στον επαγγελµατικό χώρο του. Το συγκεκριµένο γεγονός ήταν λογικό να βάλει σε σκέψεις, το παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι προάγγελος αρνητικών εξελίξεων.

 

Υπό το καθεστώς της πίεσης που του ασκείται τις τελευταίες ηµέρες, ο µεγαλοµέτοχος της ΚΑΕ δεν θέλησε να εξηγήσει κάθε πτυχή του σχεδίου του, δεσµεύτηκε όµως ότι στις επόµενες δέκα ηµέρες θα είναι σε θέση να επιλύσει τα σοβαρά προβλήµατα της εταιρίας, θέτοντας ως πρώτο την άρση της ποινής απαγόρευσης µεταγραφών.

 

Τώρα, κατά πόσο επρόκειτο για προσπάθεια εξασφάλισης χρόνου ή όχι, θα φανεί ουσιαστικά στο τέλος της ερχόµενης εβδοµάδας. Το βέβαιο είναι ότι τα χρονικά περιθώρια στένεψαν ασφυκτικά για τους «κίτρινους» οι οποίοι υποχρεούνται να κοιτάξουν την επόµενη µέρα και φυσικά να σχεδιάζουν τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονοµικό επίπεδο.

 

Σε ότι αφορά το τελευταίο, µέσα από τις ενέργειες του εµπορικού τµήµατος, η ΚΑΕ φέρεται να έχει προσεγγίσει εταιρίες οι οποίες θέλουν να προβληθούν µέσα από τον Αρη.

 

Ο απολογισµός των επαφών θα µπορούσε να ήταν καλύτερος αλλά η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό µπάσκετ σε συνδυασµό µε την εικόνα που παρουσιάζει σήµερα η ΚΑΕ, ουσιαστικά λειτουργούν ανασταλτικά της πρόθεσης δηµιουργίας µιας ευρείας οµάδας χορηγών/ υποστηρικτών.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X