ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ζήτησαν συνάντηση με τον Γουλιέλμο

Ζήτησαν συνάντηση με τον Γουλιέλμο

Στις τελευταίες επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Γουλιέλμος απέφυγε διακριτική κάθε επαφή με τους Ελληνες παίκτες

Στις τελευταίες επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Γουλιέλμος απέφυγε διακριτική κάθε επαφή με τους Ελληνες παίκτες. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι τελευταίοι ζήτησαν να τον συναντήσουν σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΚΑΕ και το αίτημα διατυπώθηκε στον τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Θωμά Ντούλη.

 

Είναι πολλοί οι λόγοι του συγκεκριμένου αιτήματος από την πλευρά των παικτών. Υπάρχει ένα υπόλοιπο τουλάχιστον δύο μηνών στους περισσότερους εξ’ αυτών, υπάρχουν επίσης οφειλές απέναντι σε παίκτες όπως οι Μποχωρίδης, Φλιώνης, Βεργίνης, Χρηστίδης από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

 

Κυρίως όμως, οι παίκτες έχουν αρχίσει να αμφιβάλλουν για το μέλλον της ΚΑΕ καθώς φτάσαμε στα τέλη του Ιούνη και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή που να δείχνει ότι καταστρώθηκε πλάνο για την ερχόμενη σεζόν.

 

Και οι παίκτες γίνονται αποδέκτες διαφόρων μηνυμάτων και κουτσομπολιών με συνέπεια να μην ξέρουν τι να πιστέψουν. Συμπεριλαμβανομένου και του Διαμαντή Σλαφτσάκη, αυτοί οι πέντε παίκτες έχουν συμβόλαια για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στην πραγματικότητα όμως, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν μπορούν να αποδεσμευτούν, διότι απέκτησαν αυτό το νομικό δικαίωμα λόγω της οικονομικής ασυνέπειας απέναντι τους. Υπάρχει και η ιδιαίτερη περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη.

 

Η ΚΑΕ μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι τις 30 Ιουνίου αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει τόσο τις φετινές όσο και τις περσινές οφειλές. Ο δε αθλητής έχει τη δυνατότητα της αποχώρησης μέχρι τις 15 Ιουλίου.

 

Στην πραγματικότητα, οι παίκτες θέλουν να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους. Καταρχήν να ενημερωθούν από τον Δημήτρη Γουλιέλμο για το πλάνο της επόμενης χρονιάς και στη συνέχεια σκοπεύουν να βάλουν τους δικούς τους κανόνες.

 

Επί της ουσίας, ο Δημήτρης Γουλιέλμος και κατ’ επέκταση ο Αρης, συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά με κίνδυνο την απώλεια παικτών που πρόσφεραν την περσινή σεζόν. Κι αν κανείς συνυπολογίσει το ενδεχόμενο διατήρησης του ban θα αντιληφθεί ότι σε περίπτωση που δεν δρομολογηθούν ριζικές εξελίξεις, ο Αρης οδηγείται σε αργό θάνατο.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X