ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ζητάει οικονομική ανάλυση ο Ψηφίδης, με 550.000 λύνονται τα bans!

Ζητάει οικονομική ανάλυση ο Ψηφίδης, με 550.000 λύνονται τα bans!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αρη ζήτησε οικονομική ανάλυση και ο Γουλιέλμος απάντησε για την άρση των ban

Ο Γιάννης Ψηφίδης, πρόεδρος του ΑΣ, παίρνοντας τον λόγο στη συνέχεια της γενικής συνέλευσης σε ερωτήσεις μετά την τοποθέτηση των κ.κ. Αρβανίτη, Ζεϊμπέκη, Μωϋσιάδη και άλλων τόνισε πως θα ζητήσει την οικονομική ανάλυση των όσων έγιναν στη διάρκεια της παρουσίας του Δημήτρη Γουλιέλμου, αύριο κιόλας, για να έχει πλήρης εικόνα.

 

Θα πρέπει να αναφερθεί πως την επόμενη Δευτέρα (22/7) έχει προκηρυχθεί συνέλευση του Ερασιτέχνη και φυσικά ζήτησε περισσότερα σε επίπεδο εγγυήσεων για την οικονομική κατάσταση της ομάδας στο μπασκετικό τμήμα.

 

Ακολούθησε τοποθέτηση του Δημήτρη Γουλιέλμου ως απάντηση σε όλα αυτά που του καταμαρτυρούν όσοι τοποθετήθηκαν μετά από αυτόν. Ο ίδιος τόνισε πως χρειάζεται συνολικά ένα ποσό γύρω στα 550.000 ευρώ για να αρθούν συνολικά τα ban, ξεκαθαρίζοντας πως τα 250.000 είναι απαιτητά άμεσα. “Τα μισά από τα 250.000 θα τα βάλω εγώ”, τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ για τα ban, οπότε τα 125.000 ευρώ θα πρέπει να μαζευτούν από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του Αρη.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Λευτέρης Αρβανίτης ξεκαθάρισε πως έχει ομάδα έτοιμη με συγκεκριμένο πλάνο και ανθρώπινο δυναμικό, για να τρέξει… την ΚΑΕ σε περίπτωση που δεν μπορέσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος να ανταποκριθεί. Ομως, ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος ξεκαθάρισε πως έχει όλα τα εχέγγυα να συνεχίσει, όμως έχοντας και τη βοήθεια όσων μπορούν. “Μακάρι, να υπάρχει πνεύμα συσπείρωσης και αλληλοβοήθειας μετά από αυτή τη συνάντηση”, τόνισε χαρακτηριστικά, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης.

 

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο σχεδιασμός γίνεται από τον Σούλη Μαρκόπουλο σε συνεργασία με τη διοίκηση και πως το μπάτζετ θα είναι 500.000 ευρώ, εφόσον δε λυθεί το ban. Ξαναείπε επίσης πως γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια να αρθεί το ban και πως δεν αποκλείεται να γίνει την Τετάρτη (17/7) νέα συνάντηση με Μποχωρίδη, για να μείνει στην ομάδα. Ο παίκτης είναι κανονικά παρών στην συνέλευση και φυσικά ξεκαθάρισε πως υπάρχει ο ισολογισμός στη διάθεση του Ερασιτέχνη.

X