ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ζιάγκος: «Αποχωρώ από την ΑΕΚ μετά από 18 χρόνια τιμής και υπερηφάνιας»

Ζιάγκος: «Αποχωρώ από την ΑΕΚ μετά από 18 χρόνια τιμής και υπερηφάνιας»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έκανε λόγο για unfair από πλευρά της ΑΕΚ ,ενώ ανέφερε πως είναι απλήρωτος από τον Δεκέμβριο του 2013

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος οδήγησε την ΑΕΚ στην επιστροφή της στην Α1, όμως αποτελεί παρελθόν πλέον από τον "δικέφαλο".

 

Με επίσημη δήλωσή του μάλιστα, μέσω της εταιρίας που τον εκπροσωπεί, κατήγγειλε unfair από την πλευρά των διοικούντων, σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του ονόματός του.

 

Αναλυτικα: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στην μπασκετική ΑΕΚ, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και το χρέος, να αποκαταστήσω την αλήθεια σε ό,τι αφορά στο όνομά μου.

 

1) Να καταγγείλω το επαναλαμβανόμενο unfair της χρησιμοποίησης του ονόματός μου εδώ και πολλές μέρες ως πιθανού συνεργάτη του νέου προπονητή της ομάδας, προκειμένου να ικανοποιηθούν επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Ουδεμία επίσημη πρόταση έχει γίνει από πλευράς διοίκησης με προσδιορισμένα τον ακριβή ρόλο μου και τους όρους της συνεργασίας.

 

2) Να ενημερώσω ότι δεν τίθεται πλέον θέμα παραμονής μου στο Σύλλογο. Δικαιούμαι να μη δεχτώ το ρόλο του επιλαχόντα υποψηφίου συνεργάτη σε λίστα αναμονής, την ίδια στιγμή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο αγωνιστικός και οργανωτικός σχεδιασμός της ομάδας από τη νέα διοικούσα επιτροπή και "εξωτερικούς συνεργάτες" εδώ και καιρό. Πολλώ δε μάλλον όταν βρισκόμαστε στο μήνα Αύγουστο και παραμένουμε απλήρωτοι εγώ και οι συνεργάτες μου από τον Δεκέμβριο του 2013.

 

Αποχωρώ απ την ομάδα με έναν απολογισμό 18 χρόνων τιμής και περηφάνειας. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια. Βαγγέλης Ζιάγκος».

X