ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ζει ξανά τις ημέρες του 2017 ο Ηρακλής

Ζει ξανά τις ημέρες του 2017 ο Ηρακλής

Την τελευταία στιγμή προς συμμετοχή στη Γ’ Εθνική οδεύει η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης

Κύκλους που κάνει η ζωή. Και τέτοιους κύκλους ο Ηρακλής τους ζει με αρνητικό πρόσημο, παρά μ’ επιτυχίες. Δύο χρόνια μετά την περιπετειώδη κατάληξη της καταστροφικής παρουσίας του Σπύρου Παπαθανασάκη, βαδίζει ακριβώς στα χνάρια.

 

Το καλοκαίρι του 2017 ο Παπαθανασάκης επιχειρώντας να δημιουργήσει ομάδα για τη Football League, με τη δήλωση αποχώρησης έπειτα απ’ αυτό, έδωσε την… πάσα στη συμμετοχή του Ηρακλή τότε στη Γ’ Εθνική (3η κατηγορία). Από το μηδέν, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και μετά τη σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στο Κατσάνειο, ο Ηρακλής κλήθηκε να δημιουργήσει ομάδα, μέσω του Ιδρυτικού Σωματείου, από το… πουθενά. Μια εβδομάδα μετά έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στην Κατερίνη με την Α.Ε. Καρίτσας.

 

Δύο χρόνια μετά, η πολυήμερη αναζήτηση λύσης στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, δεν βγάζει αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής είναι εκ νέου προ της αντίστοιχης «αναγκαστικής» επιλογής, όσο δεν βρίσκονται χρήματα και ομάδα που θα του δημιουργήσει «καθαρή» λύση. Η διορία δήλωσης συμμετοχής στην κατηγορία έχει περάσει μόνο για τους Πρωταθλητές-δευτεραθλητές. Όπως και το 2017 την τελευταία στιγμή θα το αποφασίσει και ο Ηρακλής.

 

Μια ακόμη δυσάρεστη ομοιότητα με το τότε; Παίρνοντας την άνοδο είχε βρει τα χρέη του Παπαθανασάκη που μέρος αυτών «κουβάλησε» (αλλά δεν πλήρωσε) ο Παπαδόπουλος. Τώρα αν θα το πετύχει (χωρίς «όχημα» άλλη ομάδα) θα βρει και τα πρόσθετα χρέη του τελευταίου…

 

 

 

X