ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μεγάλη επιτυχία για την Κροατία, περιμένουμε το θαύμα την Κυριακή»

«Μεγάλη επιτυχία για την Κροατία, περιμένουμε το θαύμα την Κυριακή»

Ο Βέλιμιρ Ζάετς σχολίασε την επιτυχία της Κροατίας και ευχήθηκε να γίνει Παγκόσμια Πρωταθλήτρια την Κυριακή

Μεγάλη επιτυχία για την Κροατία χαρακτήρισε την πρόκριση της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Βέλιμιρ Ζάετς στο Metropolis 95.5

 

Ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ευχόμενος παράλληλα να γίνει το θαύμα και την προσεχή Κυριακή (15/7) η Κροατία να ανέβει στην κορυφή του κόσμου.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέλιμιρ Ζάετς:

 

Για την πρόκριση της Κροατίας: «Είναι μεγάλη επιτυχία για την Κροατία. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Έχει μεγάλους παίκτες, που αγωνίζονται στην Ευρώπη και παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είναι μια φουρνιά που παίζει πολλά χρόνια μαζί, έχουν ένα καλό προπονητή που τους έκανε φίλους, παίζουν ένα μοντέρνο ποδόσφαιρο και υπάρχει ένα καλό τιμ δίπλα τους».

 

Για τη Γαλλία: «Η Γαλλία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τέτοια ομάδα δεν έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής. Παίζει δυνατό ποδόσφαιρο, έχουν πολύ καλούς παίκτες και ένα τεράστιο ταλέντο, τον Κίλιαν Μπαπέ. Εκεί είμαστε λίγο χειρότεροι και έχουμε το αδύνατο σημείο μας που είναι το αριστερό άκρο της άμυνας».

 

Για το κλίμα στην Κροατία: «Οι Κροάτες έχουν το μυαλό τους αλλού, είναι περήφανοι για την ομάδα τους, κυκλοφορούν με κροατικές σημαίες και περιμένουν να γίνει το θαύμα την Κυριακή».

 

Ακούστε όσα είπε ο Βέλιμιρ Ζάετς στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

 

 

X