ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά

Ο Γιώργος Καστάνης αρθρογραφεί για την οδυνηρή ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Λάρισα

Ανάξιος να πάρει το πρώτο «διπλό» εκτός έδρας αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ. Υποχρεώθηκε σε μία οδυνηρή ισοπαλία με την Λάρισα, η οποία του στέρησε την δυνατότητα να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και με ένα αγώνα περισσότερο και να αποδείξει πως μπορεί να βρεθεί στον δρόμο ο οποίος θα τον οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου. 

 

Ηταν τραγικός ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, ήταν τραγική και η αντιμετώπισή του από τη διαιτησία, κυρίως στην αποβολή του Κουλούρη, η οποία ήταν «τραβηγμένη από τα μαλλιά», με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να κάνει μία λάθος υπόδειξη η οποία όπως αποδείχθηκε κόστισε και με το παραπάνω.

 

Αυτός ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως παρουσιάστηκε χθες, δεν αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Αποδείχθηκε αυτοκαταστροφικός, με αντίπαλο μία ομάδα οι παίκτες της οποίας επέδειξαν μεγάλο πάθος και παρά το γεγονός ότι υστερούσαν ποιοτικά, έκαναν τα πάντα για να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Και τελικά τα κατάφεραν.

 

Είναι πολύ μεγάλες οι ευθύνες των παικτών αλλά και του Λουτσέσκου, στην συνολική διαχείριση του παιχνιδιου. Ο Δικέφαλος παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε σε ένα κομβικό σημείο με τον Μάτος, είχε χάσει νωρίτερα κλασικές ευκαιριες με τον Βιεϊρίνια, εντούτοις δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου να δείξει πως θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

 

Δεν είχαν πάθος οι παίκτες του, δεν είχαν συνοχή, δεν έκαναν ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να πετύχουν το αυτονόητο. 

 

Κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, έπαιξε όπως προαναφέραμε η κόκκινη κάρτα στον Κουλούρη, καθώς οι παίκτες δεν μπόρεσαν να αμυνθούν σωστά με αποτέλεσμα ο Κρίζμαν να ισοφαρίσει σε μία φάση όπου επικράτησε σύγχυση στην άμυνα του Δικεφάλου.

 

Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως, πρέπε να γίνει αντιληπτό πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πετύχει τον στόχο του. Αν δεν αλλάξει ρότα η ομάδα, αν δεν συνειδητοποιήσουν οι παίκτες και ο Λουτσέσκου πως με αυτή την νοοτροπία δεν πρόκειται να πετύχουν κάτι ουσιαστικό, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και φέτος σε ρηχά νερά. Ξυπνήστε από τον λήθαργο, πριν να είναι πολύ αργά. 

 

X