ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ξέσπασμα Τσουρέλα: «Πάρτε μέτρα, μικραίνει ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ»

Ξέσπασμα Τσουρέλα: «Πάρτε μέτρα, μικραίνει ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για την ήττα από τη Βίντι και το ροτέισον του Ραζβάν Λουτσέσκου

Φανερά εκνευρισμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βίντι και σίγουρος ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα εμφανίστηκε ο Απόστολος Τσουρέλας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του ΠΑΟΚ και στον προπονητή της ομάδας τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κάνουν επιλογή παιχνιδιών καθώς ο σύλλογος δεν είναι το μαγαζάκι τους ούτε παιδική χαρά.

 

Επιπλέον, χαρακτήρισε ανόητο το ροτέισον που κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο απορρυθμίζει τους παίκτες και καταστρέφει την ομάδα.

 

Τέλος, ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάσουν τι συμβαίνει και να πάρουν τα αντίστοιχα μέτρα καθώς η τωρινή κατάσταση δε βοηθά την ομάδα αλλά την μικραίνει.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την ήττα από τη Βίντι: «Υπάρχουν προβληματισμοί. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει επιλογή παιχνιδιών. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζάκι ή παιδική χαρά. Έχει ρόστερ, έναν ιδιοκτήτη που έχει πληρώσει τα εκατομμύρια και παίκτες ισάξιους για να διεκδικήσει τους τρεις τίτλους.

 

Πρέπει να εξετάσουν εάν κάνουν επιλογή παιχνιδιών οι παίκτες και εάν συμβαίνει να πάρουν τα ανάλογα μέτρα. Αντί να μεγαλώσουμε τον ΠΑΟΚ τον μικραίνουμε. Πώς θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ; Δεν θα είχε οικονομικά οφέλη από την Ευρώπη; Δεν υπάρχει αυτή η σκέψη. Εάν υπάρχει πρέπει να σταματήσει τώρα».

 

Για το ροτέισον του Λουτσέσκου:  «Έχω ενστάσεις πολλές. Αυτό το ανόητο ροτέισον δεν υπάρχει. Έχει απορρυθμίσει τους παίκτες του. Δεν είναι όλοι οι παίκτες ίδιοι. Μπαίνει μέσα ο Ακπόμ μετά από δύο μήνες στην μητέρα των μαχών για την Ευρώπη. Κάηκε και ο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ. Λείπει ο μαέστρος, ο άνθρωπος που θα κρατήσει τη μπάλα; Δε το βλέπουν; Δεν μπορεί να τον βάλει από την αρχή, να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μετά να τον βγάλει;

 

Είναι τρελά τα πράγματα αυτά. Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να καταστρέψεις την ομάδα. Έχει χαθεί η έννοια της ανταγωνιστικότητας. Δεν γίνεται έτσι. Δεν υπάρχει αυτό πουθενά. Είναι ανοησία. Γίνεται στις ομάδες αλλά σε λύσεις που είναι δευτεροτριτες επιλογές. Δηλαδή τον Πέλκα γιατί δεν τον βάζεις μέσα; Δεν είναι καλά και σωστά πράγματα αυτά. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Χτυπάω το καμπανάκι. Παίρνουμε βαθμούς από κάποιες ποιοτικές μονάδες αλλά δε θα συνεχιστεί για πάντα.

 

Το καμπανάκι έχει χτυπήσει, πάρτε τα μέτρα σας δεν γίνεται έτσι. Μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ αλλά μικραίνει ποδοσφαιρικά. Είμαστε ένα βήμα πιο κάτω από πέρυσι».

X