ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ξέρει το μοτίβο ο Τερζής ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ξέρει το μοτίβο ο Τερζής ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Τόλης Τερζής περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τους παίκτες του - Δεν σκέφτεται αλλαγές στο ντέρμπι

Η αλλαγή σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού και η διαφορετική οπτική με την οποία προσέγγισαν το ματς με τον Παναθηναϊκό, παίκτες και τεχνική ηγεσία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δύσκολα θα σημειωθούν αλλαγές, τόσο σε τρόπο σκέψης όσο και σε αγωνιστική φιλοσοφία. Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι περιβάλλονται από απόλυτη εμπιστοσύνη, την οποία είναι διατεθειμένοι να “επιστρέψουν” στον Τόλη Τερζή, μέσω… Τούμπας.

 

Η δουλειά, η οποία έχει γίνει, τις τελευταίες εβδομάδες, τόσο από τον Τερζή, όσο και τον Αγγελο Χαριστέα, αποτελεί παρακαταθήκη για την απαιτητική συνέχεια. Σε πρώτο χρόνο, το πρόγραμμα λέει… ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και η προετοιμασία έχει έντονους ρυθμούς και περιλαμβάνει αρκετή ανάλυση.

 

Οσον αφορά, τώρα, τα πρόσωπα, που θα πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στον Δικέφαλο, λίγο-πολύ θα είναι τα ίδια, όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με τα δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί και, αν δεν παρατηρηθεί κάποιο απρόοπτο, δεν υπάρχει προφανής λόγος για αλλαγές.

 

Οι απαιτήσεις του κυριακάτικου αγώνα θα είναι διαφορετικές σε σχέση με τον προηγούμενο και η τεχνική ηγεσία γνωρίζει ποια σημεία θα κρίνουν το ντέρμπι, όπως και το πώς θα γίνει η πνευματική προετοιμασία, πριν και κατά τη διάρκεια του 90λεπτου.

 

Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια των επόμενων προπονήσεων θα φανούν περισσότερα, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ξεκινήσουν βασικοί. Η ομάδα δείχνει σε καλό μομέντουμ, είναι πιο συνειδητοποιημένη και τα στοιχεία αυτά θέλει να εκμεταλλευτεί ο Τερζής.

X