ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ξεκάθαρη στήριξη Σαββίδη στην υποψηφιότητα Ορφανού

Ξεκάθαρη στήριξη Σαββίδη στην υποψηφιότητα Ορφανού

Είναι γνωστό, εδώ και καιρό, στους παροικούντες στη Μικράς Ασίας πως ο Γιώργος Ορφανός έχει την ξεκάθαρη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη

Στην Τούμπα βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός και νυν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 

Παρακολούθησε την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο από τον τέταρτο όροφο του κεντρικού κτιρίου, συνομίλησε για λίγο με τον Γιώργο Σαββίδη και είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με άλλους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ.

 

Είναι γνωστό, εδώ και καιρό, στους παροικούντες στη Μικράς Ασίας 1, πως ο Γιώργος Ορφανός έχει την ξεκάθαρη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη για να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης. Ακόμη και οι στενοί συνεργάτες του μεγαλομετόχου, έχουν μιλήσει ανοιχτά για το θέμα.

 

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ορφανός είναι ίσως ο μοναδικός πολιτικός, ο οποίος εκτός απο την πολύ καλή σχέση του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, είχε μιλήσει ξεκάθαρα στον Σαββίδη τόσο για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο (αναφέροντάς του όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης χωρίς ήξεις αφίξεις) όσο και για το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας (αναλύοντάς του όλες τις παραμέτρους που πρέπει να ολοκληρωθούν) για να γίνει το όνειρο, πραγματικότητα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X