ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βρίσκει Α.Φ.Μ. ή αποχωρεί οριστικά ο Τομ Παπαδόπουλος

Βρίσκει Α.Φ.Μ. ή αποχωρεί οριστικά ο Τομ Παπαδόπουλος

Τελευταία απόπειρα του κ.Παπαδόπουλου να συνεχίσει στον Ηρακλή

Με τα διαμορφωθέντα δεδομένα, του υποβιβασμού στη Football League (όπου τα έσοδα των ομάδων που συμμετέχουν χαρακτηρίζονται πενιχρά), τη διατήρηση των υπαρχόντων χρεών στο ακέραιο και την αδυναμία ρύθμισης και αποπληρωμής αυτών σε 120 δόσεις, ο Θανάσης Παπαδόπουλος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τον Ηρακλή. 

 

Η πρόθεσή του είναι ξεκάθαρα να βρεθεί Α.Φ.Μ. άλλης Π.Α.Ε., η χρήση του οποίου θα απαλλάσσει τη νέα προσπάθεια από τα χρέη του παρελθόντος. Τον ίδιο ως φυσικό πρόσωπο, μεγαλομέτοχο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της τωρινής Π.Α.Ε., αξίζει να υπενθυμιστεί, πως δεν τον απαλλάσσει μια τέτοια διαδικασία (όπως θεωρητικά ισχύει και με τον Παπαθανασάκη).

 

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος προβαίνει στην τελευταία του απόπειρα να βρει Α.Φ.Μ. που θα τον διατηρήσει στον Ηρακλή, με πρώτιστο στόχο (μετά την αρνητική έκβαση που πήρε η υπόθεση Βόλος) την περίπτωση της Α.Ε. Καραϊσκάκης και έπειτα εναλλακτικά μια αντίστοιχη από τη Football League (τρίτη κατηγορία) που φέρεται να κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων. Θα είναι ωστόσο η έσχατη λύση. Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, αν καταλήξει αρνητικά αρχικά η προσπάθεια συμφωνίας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Παπαδόπουλος να ολοκληρώσει την ενασχόλησή του με τα κοινά του Ηρακλή.

 


Σ’ αυτό το σενάριο (που δεν είναι ότι πιο… μακρινό) εκ νέου η οικογένεια του Ηρακλή θα βρεθεί προ της αναζήτησης λύσης για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που πέρασε ως διαδικασία αρκετά πρόσφατα, μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής από τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/6)

X