ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βρήκε ρευστό (!!!) ο «Καναδός» και πλήρωσε την ΕΠΟ

Βρήκε ρευστό (!!!) ο «Καναδός» και πλήρωσε την ΕΠΟ

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης πλήρωσε 120 χιλιάδες ευρώ για παλιές οφειλές προς την ΕΠΟ και παρακολούθησε την κλήρωση του Κυπέλλου.

Στην άμεση καταβολή 120 χιλιάδων ευρώ για οφειλές της ΠΑΕ προς την ΕΠΟ προχώρησε χθες ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο «Καναδός» βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τον συνεργάτη του, Χάρη Κωστάκη, για τον συγκεκριμένο σκοπό και παρακολούθησε την κλήρωση του Κυπέλλου.

 

Από τη μια η ομάδα χωρίς ποδοσφαιριστές, με τη Μίκρα σε κατάσταση αποσύνθεσης, χωρίς προπονητή, υπαλλήλους, ενημερότητες και ένα σωρό από οφειλές. Από την άλλη εκτιμά πως δεν αποτελεί λύση ο Καγιούλης που είχε οικονομική συμβολή και αρχικά εξέτασε νέα συνεργασία μαζί του. Ξεκινά εργασίες στη Μίκρα και χθες πλήρωσε παλιές οφειλές 120 χιλιάδων ευρώ στην ΕΠΟ (για ποινές και οφειλές ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο). Ο Παπαθανασάκης φαίνεται πως έχει βρει ρευστό (ή κάποιον που τον στηρίζει οικονομικά) και συνεχίζει. Εξ ου και η αισιοδοξία που εκπέμπει από την Αθήνα πως θα δημιουργήσει ομάδα, θα βρει παίκτες και προπονητή και θα συγκεντρώσει τα απαιτούμενα για να «κατεβάσει» την ομάδα.

 

Για ποιον λόγο όμως δεν εμφάνισε αυτή τη ρευστότητα μόλις λίγο καιρό πριν, ώστε να διακανονίσει τις οφειλές, να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ και να μην υποβιβαστεί η ομάδα; Πράττοντας το τώρα, βεβαιώνει όσους ανέπτυξαν θεωρίες συνομωσίας εναντίον του και ενισχύει την πρόσφατη κατηγορία εναντίον του από τον Θόδωρο Δρακόπουλο μέσω του Metropolis 95,5 που ισχυρίστηκε πως εκτέλεσε εντεταλμένη υπηρεσία υποβιβασμού του Ηρακλή.

 

X