ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Βραχνάς» το οικονομικό, κρίσιμο διήμερο

«Βραχνάς» το οικονομικό, κρίσιμο διήμερο

Τι συμβαίνει στον Απόλλωνα Πόντου και τι περιμένουν πλέον οι ποδοσφαιριστές από τη διοίκηση της ομάδας

Μέχρι τώρα μόνο αποχωρήσεις… Μετά τους Καπία (συμφώνησε χθες και τυπικά με την ΑΕ Καραϊσκάκης), Καλί (ανακοινώθηκε από τους Μπλάστερς της Ινδίας), Γκουγκούδη, Δόρη και Καλογεράκη, ήταν σειρά του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη να αποχαιρετήσει τον Απόλλωνα Πόντου.

 

Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους, που είναι και οι περισσότεροι; Καλό ερώτημα, χωρίς απάντηση ακόμη, αφού η διοίκηση δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, παρ’ ότι έχει περάσει ήδη ένα δεκαήμερο από τότε που είχε αναφέρει ότι θα ενημέρωνε τους παίκτες. Το βασικότερο ζήτημα έχει να κάνει με το οικονομικό. Και όχι μόνο για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, αλλά και τις εκκρεμότητες της προηγούμενης. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές περιμένουν την εξόφληση από την τελευταία αγωνιστική περίοδο, δείχνοντας εμπιστοσύνη στη διοίκηση, ότι θα φανεί συνεπής. Το ποσό που οφείλεται συνολικά πάντως δεν είναι πολύ μεγάλο, ούτε πάντως και πολύ μικρό (σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά όχι πάνω από 130.000 ευρώ). Μάλιστα οι περισσότεροι είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής τους.

 

Από την ΠΑΕ λένε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται, πως όλα θα διευθετηθούν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει και ανακοίνωση για τη νέα σεζόν. Οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι το επόμενο διήμερο θα είναι πολύ κρίσιμο, θα πραγματοποιηθούν οι τελικές επαφές με πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν στο οικονομικό κομμάτι και θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα συμβεί και με ποιες προϋποθέσεις θα συνεχιστεί η προσπάθεια την ερχόμενη σεζόν.

 

X