ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βούρβαχης: «Έχουμε γίνει Κολομβία!» (aud)

Βούρβαχης: «Έχουμε γίνει Κολομβία!» (aud)

Ακούστε πώς σχολίασε στο Metropolis 95.5 ο Γιώργος Βούρβαχης το περιστατικό με την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης και σχολίασε το περιστατικό με την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα οριστικού GRexit με δεδομένο ότι συνεχίζονται τα φαινόμενα τρομοκρατικών ενεργειών εις βάρος παραγόντων του ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την πιθανότητα οριστικού ποδοσφαιρικού GRexit: «Δεν το γνωρίζω αυτό, είναι κάτι πολύ αρνητικό αν συμβεί. Για άλλη μια φορά δείξαμε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Έχουμε γίνει Κολομβία. Κανείς από όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια».

 

Για τις συνεχόμενες διακοπές του Πρωταθλήματος: «Δεν βοηθάει αυτό. Κάνει κακό στο ποδόσφαιρο και το είδαμε και χθες με την εικόνα αρκετών ομάδων. Πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση. Πρέπει να βρεθούν οι υπεύθυνοι και υπόλογοι, ούτως ώστε να δοθούν λύσεις και προϋποθέσεις για να κοιμάται ήσυχος όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Αν έρθει το χτύπημα από τα πολύ μεγάλα αφεντικά και πούμε τέρμα σταματάει το ποδόσφαιρο, τότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Κάτι τέτοιο, όμως, θα είναι αρνητικό ειδικά για τους μεγάλους που έχουν βάλει πολλά χρήματα στον χώρο».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Βούρβαχης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X