ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βοσνιακά σενάρια για ΠΑΟΚ και Βράνιες

Βοσνιακά σενάρια για ΠΑΟΚ και Βράνιες

Φωτιά...βάζουν οι Βόσνιοι, καθώς εμπλέκουν μεταγραφικά τον άλλοτε αμυντικό της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ με τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Οι άνθρωποι της Άντερλεχτ δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του Βράνιες, με αποτέλεσμα βοσνιακά σενάρια να αναφέρουν ότι ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Βέλγους. 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «bnm.ba», τα κρούσματα απειθαρχίας του Βόσνιου έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπό του.

 

Αφού χαρακτηρίζει πιθανή λοιπόν την παραχώρησή του τον Γενάρη, κάνει λόγο για επαφές του με τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Μένει να δούμε αν τα σενάρια έχουν βάση και ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκφράσει το επόμενο διάστημα πρόταση στην Άντερλεχτ για την απόκτηση του Βράνιες.

 

«Ο Βόσνιος διεθνής, Όγκνιεν Βράνιες, έδειξε τρομερή απειθαρχία στα τελευταία ματς της Άντερλεχτ. Το τελευταίο παράδειγμα ήταν η αποβολή του στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Europa League πριν από λίγες ημέρες.

 

O Bράνιες είναι από τους πιο υψηλά αμειβόμενους στην Άντερλεχτ και σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί του. Μια αλλαγή συλλόγου τον χειμώνα δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί.

 

Υπάρχουν φήμες ότι έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την υπόθεση...».

 

 

X