ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Βόμβα» αποχώρησης Μπύρου από τη Δόξα Δράμας!

«Βόμβα» αποχώρησης Μπύρου από τη Δόξα Δράμας!

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δηλώνει απογοητευμένος και πικραμένος από τις εξελίξεις - Τι δήλωσε στο metrosport.gr

Ενός κακού, μύρια έπονται. Οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες. Η ήττα της Δόξας Δράμας στη Σπάρτη (1-0) ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι.

 

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Μπύρος, σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη από τη Δόξα, εκφράζοντας την πικρία και την απογοήτευση του.

 

Σκέφτεται να κλείσει φυσικά τη χρονιά με μηδέν υποχρεώσεις. Θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο η κατάσταση – για την ώρα τουλάχιστον – δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη. Για την ώρα τουλάχιστον δεν φαίνεται να τον κρατά «ζεστό» κάτι.

 

«Δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα απολύτως. Δεν βλέπω ‘φως στο τούνελ’», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του στο metrosport.gr λίγο πριν αναχωρήσει σήμερα το βράδυ από την Αθήνα για να επιστρέψει στη Δράμα.

 

Είχε βρεθεί στη Σπάρτη, όπου αποχώρησε πικραμένος και προβληματισμένος, διότι είδε την ομάδα του να χάνει 1-0 από την ομώνυμη ομάδα και τους στόχους της ανόδου να «γκρεμίζονται» οριστικά.

 

Συν τοις άλλοις, διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει λόγος για να παραμείνει. Διακρίνει επίσης ότι δεν του ταιριάζει ο χώρος του ποδοσφαίρου. Νιώθει ότι επενδύει, χωρίς να βλέπει ουσία, δίχως να αποκομίζει οφέλη σε αγωνιστικό επίπεδο. Βλέπει ότι τα χρήματα που δαπανά δεν πιάνουν τόπο...

X