ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βέροια: «Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες (pics)

Βέροια: «Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες (pics)

Με στόχο μια χρονιά εφάμιλλη της περσινής ξεκίνησε την προετοιμασία της η «Βασίλισσα του Βορρά».

Μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα και με την αισιοδοξία να περισσεύει πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/7) η πρώτη προπόνηση της Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν.

 

Το παρών έδωσαν οι 21 από τους 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν ως τώρα το ρόστερ με εξαίρεση τον νεοαποκτηθέντα Καψάλη, ο οποίος απουσίαζε αφού εκκρεμούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

 

Συγκεκριμένα, στο Ταγαροχώρι έδωσαν το «παρών» οι Αλέξανδρος Βεργώνης, Αλέξανδρος Ζούρκος, Αργύρης Μουρατίδης, Αστέριος Μουχάλης, Γιάννης Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Γιώργος Μπλέτσας, Γιώργος Βασίλτσης, Δημήτρης Μεληκιώτης, Δημοσθένης Χαντζάρας, Δούκας Λεφίδης, Λάμπρος Ταϊρης, Πρόδρομος Μπλατσιώτης, Σάκης Κανούλας, Κώστας Τρούπκος (αναμένεται να δοθεί δανεικός λόγω σπουδών σε ομάδα της Κομοτηνής), Στέλιος Μαραγκός και οι νεοαποκτηθέντες Μαρσέλο Πέντα, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Νίκος Ζούρκος, Αλμπέρτο Σιμόνι και Βασίλης Τσιμόπουλος.

 

Παρευρέθηκε, επίσης, σύσσωμη η διοίκηση, ενώ πριν την πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

 

«Από εκεί που σταματήσαμε πέρσι»

 

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος υπογράμμισε: «Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και μέσα από τη σκληρή δουλειά και με ταπεινότητα να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω μέχρι την 1η Αυγούστου που η ομάδα θα φύγει για τα 3-5 Πηγάδια το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί. Είμαστε σε διαβουλεύσεις με παίκτες, δεν θέλω το ρόστερ να ξεφύγει από 25 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έχει ένα καλό εργασιακό περιβάλλον, πέρσι είχαμε ένα απίστευτο κλίμα και το ίδιο θέλουμε να συμβεί και φέτος. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρσι. Στόχος είναι η δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα ξέρει τι ζητά στο γήπεδο και θα ματώνει για το αποτέλεσμα. Όταν είσαι στη Βέροια δεν μπορείς παρά να έχεις πρωταγωνιστικές βλέψεις και στόχους».

 

 

 

 

Πηγή: kerkidasport.gr

X