ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βεργέτης για τους στόχους της Δόξας και τον κόσμο

Βεργέτης για τους στόχους της Δόξας και τον κόσμο

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης.

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης και μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τους στόχους που έχει, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου.

 

Αναλυτικά όσα είπε

 

Για το δυνατό ξεκίνημα της Δόξας:

«Προέχει πάντα το αποτέλεσμα. Εμείς πέρα από τους βαθμούς είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα των δυο παιχνιδιών με Τρίκαλα (3-2) και ΝΠΣ Βόλο (2-1) και  καλή εμφάνιση. Είναι πολύ νωρίς να βγάλεις από τώρα κομπιουτεράκια και να κάνεις υπολογισμούς. Εμείς πρέπει να δούμε τι λάθη κάνουμε και να ασχοληθούμε μ΄ αυτά για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. 5-6 ομάδες θα παλέψουν την άνοδο. Ο Βόλος είναι δυνατός, φιλόδοξος με ποιοτικό ρόστερ και θα είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League».

 

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο στόχος μας εμάς είναι να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς και να δούμε που θα είμαστε στα μισά του Πρωταθλήματος για να δούμε αν μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα στη Super League.

 

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και έκανα μια παράκληση στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Βόλο να είναι κοντά και στα δύσκολα».

X