ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βελίκοβιτς: «Μιλάμε με ΠΑΟΚ, σε δυο μέρες θα ξέρουμε»

Βελίκοβιτς: «Μιλάμε με ΠΑΟΚ, σε δυο μέρες θα ξέρουμε»

Ο Σέρβος ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ντέγιαν Βελίκοβιτς, μίλησε αποκλειστικά στην «Μ» για την περίπτωση του Ιβάν Ομπράντοβιτς

Η «Μ» είχε αποκαλύψει πως πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Ιβάν Ομπράντοβιτς που αγωνίζεται στην Αντερλεχτ.

 

Ο Σέρβος ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ντέγιαν Βελίκοβιτς, μίλησε αποκλειστικά στην «Μ» και επιβεβαίωσε πως υπάρχει ανοικτή επικοινωνία με τους ασπρόμαυρους

 

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μιλάμε με τον ΠΑΟΚ» δήλωσε σχετικά ο κ. Βελίκοβιτς.

 

Η «Μ» είχε αποκαλύψει πως πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Ιβάν Ομπράντοβιτς που αγωνίζεται στην Αντερλεχτ. Ο Σέρβος ατζέντης του ποδοσφαιριστή, μίλησε αποκλειστικά  στην «Μ» και επιβεβαίωσε πως υπάρχει ανοικτή επικοινωνία με τους ασπρόμαυρους: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μιλάμε με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επίπεδο να διαπραγματευόμαστε τους όρους του συμβολαίου αλλά είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει επικοινωνία».  Τον ρωτήσαμε αν είναι επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί πλέον σε κάποια άλλη ομάδα. Μας τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και γνωρίζει καλά ότι είναι η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού αυτό μας έχουν τονίσει στις συζητήσεις που έχουμε κάνει με τον ΠΑΟΚ». Ο Ντέγιαν Βελίκοβιτς ήταν σαφής όταν ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις: «Νομίζω ότι σε δυο μέρες θα ξέρουμε περισσότερα. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο παίκτης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Αντερλεχτ».

 

Το «ναι» του παίκτη... σύμμαχος του ΠΑΟΚ

Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του για τη νέα σεζόν και αυτό οφείλεται σε δυο λόγους και το εξήγησε στο Metropolis, ο ρεπόρτερ της βελγικής ομάδας, o Γιαν Μόσελμαν: «Ο παίκτης είχε κάποιους μικροτραυματισμούς που του στέρησαν και την ευκαιρία να παίξει στο Μουντιάλ. Αλλά κυρίως αγωνιστικός είναι ο λόγος που δεν υπολογίζεται αφού ο προπονητής της Αντερλεχτ, παίζει με τρεις στόπερ στην άμυνα και δεν χωρά στα πλάνα του». Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι πρώτα να πάρει το «ναι» του παίκτη καθώς αυτό θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για να πείσει την Αντερλεχτ να τον παραχωρήσει. Το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και αυτή τη στιγμή η βελγική ομάδα αξιώνει ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας στο πλευρό της και τον παίκτη θεωρεί ότι μπορεί να συμφωνήσει για τη μεταγραφή του με ένα μικρότερο ποσό. Το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο θέμα δεν θα γίνει σήριαλ όπως είπε στη "Μ" και ο ατζέντης του παίκτη στις αποκλειστικές του δηλώσεις.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/7/2018)

 

 

X